Ne znam, ali kako se radi o rapidshare fileovima, kad kliknes na link za download pise ti koliki je fajl. Ovaj obicni MPT(ne deluxe) je cini mi se velik oko 65Mb.
Koliko je velik fajl
Ne znam, ali kako se radi o rapidshare fileovima, kad kliknes na link za download pise ti koliki je fajl. Ovaj obicni MPT(ne deluxe) je cini mi se velik oko 65Mb.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Malo bolje neka čita jer mu pored naslova posta gdje je link ljepo piše:Izvorno postao xianfu
Motorola Phone Tools 4.04b (67mb)![]()
javljam se ja opet, napravio windowse na novo, misleći da će sad radit, snimi pts tražio drivere pošaljem ga u pts file snimi i opet traži drivere, pošaljem ga opet u pts kaže nema ide probat s interneta skinut niš, stavim cd isto niš.
Ja ne razumijem što on još oće!?
ajd napravi točno ovo:Izvorno postao Keyser
prvo skini drivere sa neta koje možeš naći u ovoj temi.
Zatim ih raspakiraj i sve ih stavi u jedan folder na desktop recimo da ne kompliciram.
Kad si to napravio,pobriši sve drivere koje imaš već instalirane! zatim prebaci u mobu na data/faks (connection iliti povezivanje) i spoji mob sa kompom.
On će ti prepoznat mob i kad te pita za drivere, ne ideš da ih sam nađe, već ih pošalješ da čita iz foldera na desktopu gdje si ih raspakirao. počet će ti pronalazit kao lud, a ti ih samo šalji u taj folder! Vidjet ćeš na kraju u oblaku kod sata kad će ti biti sve instalirano...
EDIT: jedna napomena.... na data/faks moraš ići jedino ako imaš v360, jer ne vidim u tvom profilu koji imaš mob....
Komp vidi da je to v235, al ništa snimio 2 drivera i ništa!
imaš neki grdni problem, a koji, to sam Bog zna...Izvorno postao Keyser
![]()
Neznam, igraj se malo, probaj se igrati sa SP1 i SP2, pogledaj malo tutoriale, malo ispuši kabal i očisti kontakte na mobitelu.... Neznam, kemijaj dok ne uspije.
Koristi program LeaderGL FlexEditor za sinkronizaciju. kad ti tamo pokaže da je connected u modem modu i na kraju u normal, onda si uspješno spojio mobitel.
Ja sam također imao v235 i uredno ga je prepoznao...
Eto, toliko.... Sretno![]()
Instaliraj po ovim koracima i sve treba da bude uredu.
pa u biti ja sam mu pojednostavio instalaciju, a ovdje se to sve instalira preko PST-a. No ako mu ovaj postupak ne pomogne, onda stvarno k vragu!Izvorno postao JA_SAM
![]()
gogs daj mi pošalji sve drivere ili daj link drivera koje si ti snimio za svoji mob!
Dok ti se GoGs ne javi prouči ovo! http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=295Izvorno postao Keyser
Evo ti odmah i driveri: http://rapidshare.de/files/10619572/...s_v29.rar.html
Taj tutorial se odnosi i na tvoj mob da nebi pomislio da je samo za v360![]()
uspio sam...
samo sad sam išao prebacit winamp na mob s motomidmanom i piše mi:
unsupported platform, can't continue.
što to znači??
ah kak da onda winamp prebacim na mob??
neam ni jedno ni drugo neka skupina filova koja prek midmana preba prebacit, ali imaš li ti jar ili jad?
tema o problemu usb povezivanja ovdje staje.Izvorno postao Keyser
o prebacivanju igara postoji masa tema, pa se posavjetuj sa njima.
Bookmarks