Carl Craig mix na Stojedinici, Finetime => svake srijede od 23:30![]()
Da
Ne!
Starstylers feat. Michy - Keep on moving (radio edit) odlicna stvar
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Carl Craig mix na Stojedinici, Finetime => svake srijede od 23:30![]()
ja slušam opet starije stvaqri(03') linkin park....numb,faint,somewhere i belong,lying form you....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
voleo si jagode sa slagom-đogani![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
John Digweed - live on KissFM 12.03.06.
kako stiže ljeto treba preći na funky, dnb ...![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
rock..pop..nipošto narodnjake
Azra-Zadovoljština
počele upravo Majke..... A ti još plačeš i naravno da se okreću zvučnici na skoro pa maksimum!
mama ti sestra!
gdje da ti lupim reputaciju...????????? ima još ljudi koji slušaju Azru.... i Majke........ to volim čut......... i još slavonac................!!!!!!!Izvorno postao FaberOSK
Izvorno postao FaberOSK
White Stripes - Death Letter
Testis unnus, testis nullus!
Adin Čalkić - magija
Izvorno postao marko6630
![]()
heheh!ma di god oš! apsolutno da nas ima normalnih heheh!Izvorno postao zerobravo
![]()
kako si znao da sam baš slavonac? zbog OSK u nicku???
majke-oslobodi se
mama ti sestra!
ma daj pa on je sad purger..
evo slušam čuvare parka-plavi,plavi...Azra - Nikom Nije Lepse Neg Je Nam, Pips Chips & Video Clips - Nogomet, Prljavo Kazaliste - Heroj Ulice, Čudna šuma-bože sačuvaj...i slušam bareta imam par njegovih stvari...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Izvorno postao dj_velja
Tako je ....
A i slusam techno/trance/house....
I tako![]()
Sasa Jovanovic - drugovi nadjite je
ma rockerska ljudino! pratio sam malo ono kad si popušio ban, pa sam te "istražio", kome si skrivio i to..... bez obzira na lokaciju dubrovnik, skužio sam slavonsku spiku......... !!!!!!!!!!!!AZRA!!!!!!!!!
Sejo Kalac - Kafanska Pjevacica![]()
samo za Fabera - Gigo Bosnić Zabranjeno Pušenje
poslije toga ZP Pišonja i Žuga - U paklu droge........ LEGA!!!!
Zerobravo! lol! nebi vjerovo što mi sad svira! hahahha! IDOLI-MALJCIKI! odlična stvar hehehe! ma zapravo cijeli onaj CD (Sretno djete1 i 2) 8) novi val je zakon! heh!
mama ti sestra!
ta majstore!!!!!!!!!!!!!! NOVI VAL!!!!!!!!!!!!
Azra - Teško ovo život
STIH DO JAJA - "hej živote, teško jebote, mani me se živote, oca ti *****"
apsoluno odlična stvar! e aliii..meni je ipak favorit Dah usne vrele višnje!Izvorno postao zerobravo
"Prijehavši u Zagreb zadovoljstva svega rad,na djevojku iz Hrvaca naletio sam tad....."itd.....
uglavnom ma joooj...šta da ti pričam ko klinac sam odnosno ko bebač bio na koncertu sa mamom u Osijeku od Azre oba roditelja slušali..imam sve ploče(iako nisu moje već od starog i stare) a eto.....slušam i dan danas..iako ga mama ne voli ja i stari znamo slušat poskrivečki! dakle AMATERSKI ZAGREBAČKI ROCK ANSAMBL je zakooooon!![]()
mama ti sestra!
ja i ti smo jedini koji ne da slušaju novi val, već uživaju u tome!
hahha! pa naravno brate!
nego jesi slušo kad ove geđovane Atheist rap???? hmmm....mislim da su FERovcima bili na brucošijadi ako se ne varam!!!! i Debeli precjednik je bio! a ja popizdio jer znam pjevača(Koca) a kuuune nisam imo niti njegov novi broj da me uvede nekak!! uf!)
mama ti sestra!
Halid M.- Idi mora da ti kažem.....
![]()
Zadnji uredio lili : 01-04-2006 u 04:25
ev ti na..Izvorno postao lili
![]()
mama ti sestra!
Bookmarks