bello e impossibile - gianna nanini
Da
Ne!
bello e impossibile - gianna nanini
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Aria Giovanni - ah,ah... aaaaaaah!!!!
Slavonske Lole-Tu je moja Slavonija
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Stardust - Music Sounds better with you
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
DMX - X gonna give it 2 U
like fire....be alive
OFFSPRING: PREETY FLY,why you don't get a job, hit that, defy you,original prankster,
the kids arent a'right!!!!!!!!!!!!
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
..scooter - ramp (rmx) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
upravo:Freestyle- Eminem VS 2pac VS DMX VS Busta Rhymes VS LL Cool J VS Dr. Dre
What else you gonna do on a saturday?
scratch perverts
umixali su metallicu,rhcp,missy elliot,white stripes,prodigy,p diddy-a jedno za drugim. kako-neznam. al jebeno zvuči
i tko je pobijedio na kraju?Izvorno postao @l@n
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Mylo - Drop The Pressure.mp3
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kaj ti je trebalo ovo na kraju (.mp3)???????????![]()
jer je copy/paste, nisam ni uocio
SIDDHARTA SPIRIT OF BUDDHA BAR VOL.2 EUPHORIA CD
Buddha Bar VI - CD 2
(ne znam kaj me puca jutros)
mis teeQ scandalous
Gotan PRoject - The Acid Lounde vol.1 - Epoca
opa BD pa to je mjuza!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Guns n roses - knocking on the heavens door
Goldfinger - Spokesman
Goldfinger - Superman
Izvorno postao Vuxs
![]()
vs. ti je nesto kao bootleg dakle kombinacija dviju pjesama
Indira Radić-Moj zivote dal si ziv
Zadnji uredio Gruntovčan : 17-03-2005 u 21:32
linkin park & jay-z (mislim)
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
kaj misliš na numb/encore?Izvorno postao mala
ja sam našao još big pimpin'/papercut, jigga what/faint, izzo/in the end, points of authority/99 problems
još sam underground vol. 1,2,3,4 i neku stvar od the executorsa i LP-a
LP -RULZzZzZ![]()
imam taj album, to je sve live a uz ovo sta je vuxs nabrojao gore je jos i intro i dirt off your shoulder/lying from you. bas je odlicno
Andy C @KissFM .....Malo prije spavanja zzz
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks