sad trenutno slušam domaći hip hop:stoka,bolesna braća,edo maajka
Da
Ne!
trenutnoi par Šako Polumentas songs
nisi nisi nisi ti
kao sto su druge sve
u mom srcu zauvijek
puszila si korijene....
sad trenutno slušam domaći hip hop:stoka,bolesna braća,edo maajka
trenutno radio cibona![]()
like fire....be alive
otvoreni radio
stojedinica
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...i ja isto (e kad bi vratili radio jedan - to su bili dani)...
ma taj radio 1 mi je bio bezveze, odnosno za klince kakav sam bio i ja u to doba, ali mi se ipak nije sviđao...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Hoćete li mi vjerovat da nikad (do sad) nisam čuo za dotični "radio 1"...
Prosto me sram. A smatram se purgerom...
Ma to ti je ono kaj je radilo gore na vrhu 'nebodera' na trgu bana jelačića...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ashlee Simpson-La La![]()
whatever
the game....
...zaaajeb...Izvorno postao whiteboy
...bili su na Cvjetnom i mogao si ih vidjeti u izlogu...
Pa cijela koncepcija je bila one man show i stalno su ložili glazbu (naspram starijeg brate 101 koji se u to vrijeme gadno bacio na politiku)...
nisam ni ja čuo...
Hladno Pivo - Šamar...
ma da? joj, da, sad mi naviru sjećanja... ali znam da su gore u neboderu bili jedinica partyiji pa sam tako kombinirao...Izvorno postao dmi
Meni je super bilo kad je plavi 9 bio u frankopanskoj, pa kad pijana škvadra navečer stoji na stanici i zajebava frajera u izlogu bude LOLa...![]()
Mirza i njegovo Jato - Apsolutno Tvoj
Do dvanaest tehno, od dvanaest do dva zabavno a onda udri po narodnjacima! Salim se! Narodnjake (srpske) slusam samo kad sam mrtav pijan!
bilo sta samo ne mogu podnjet narodnjavu, ja cak kada idem ulicom i vidim nekog da iz stana pusta na sav glas narodnjavu uzmem pracku i izresetam mu prozor.(malo djetinjasto, ali barem uspijem u svom naumu)!!!!!!!!!!Izvorno postao dusan313
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
Djetinjasto ha? pa to stalno radimo!Izvorno postao the man
ludacris...
A da sad Elton Đon!
Soma Dollara - Kralj disco čage
Puko sam kako je stvar dobra![]()
![]()
![]()
Kod nas u Vinkovcima gdje god odes u grad vikendom, to svira... Nevjerojatno![]()
Forumaš godine :)
BlueDevil:
Imas tu stvar u mp3?? Mozes mi mejlat ak imas?BlueDevil Soma Dollara - Kralj disco čage
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Soma dolara-republika Pešćenica![]()
Bookmarks