Janice Joplin-mercedes benz
Aretha Franklin-the best of
Da
Ne!
Marduk - F*** ME JESUS
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Janice Joplin-mercedes benz
Aretha Franklin-the best of
...oho - tomo izgleda da pušta kosu - pis braders pis...
Janice Joplin, Aretha Franklin, Joe Cocker
ZZ top
Lynyrd Skynyrd
Eros
Tiziano Ferro
Nomadi
Alex Britti
Andrea Bocelli
...sjetit ću se još...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
daj tomo pa moraš slušat konzervativu tog razdoblja, kao npr. Frank Sinatru...Izvorno postao tomo
Evo ja si baš puštam 'My way'...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E ovo nikad niste čuli:
La Oreja De Van Gogh: Puedes contar conmigo
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
To je iz sapunice neke, ili?
Bravo!!! al bi te nadopunio sa fist f*****g gods planet.Izvorno postao ReNE
hoy (autor-neznam)![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Jel ima netko neš od TBF-a?
whiteboy:
Imam ja njihov cd pa ako oces javi se na PM. (ne kosta nisata)Jel ima netko neš od TBF-a?![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
joe pesci-wise guy![]()
Immortal - Bllizard Beast
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
gavin degraw - I don't want to be
ja ne kuzim koji je smisao toga sto mi svako malo posamo sto upravo slusamo...?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
the game....
Leskone and Kandija - Revoltiran
Forumaš godine :)
Hvala puno, ali evo već sam se dogovorio s comom, tak da je to rješeno...Izvorno postao Atno
![]()
ludacris-->get back totalno je*ena stvar!!!
The Killers-Mr. Brightside
whatever
o zone-despre tine
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
neznam kak se zove jedna stvar, strana nova stalno se pušta, brijem da u pozadini svira neki instrument neznam kak se zove, možda ono kaj rucnerica svira, ali u nekim dijelovima samo. i onda frajer govori: push the button....tak nekaj
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
meni su tbf-ovci zakon, dobri su i psiho modo pop sa njihovim zadnjim albumom!!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
i sad ja da pogodim iz opisa nekaj?
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao andrea
znam ja tu pjesmu ,al neznam ko jeva.
the man,jel znas vladimira jurisica iz pule je?
the chemical brothers-->glalvanize to ti je to andrea
Bookmarks