...to je kod nas poznato - ima tako puno rap pjesama da čak i zaboravimo kak se zovu...
Da
Ne!
...to je kod nas poznato - ima tako puno rap pjesama da čak i zaboravimo kak se zovu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
splitsku rap pjesma!!!! da malo pratis znao bi da su izdali cijeli album, grupa se zove The Beat Fleet
jel ima ko muziku iz filma Mediterraneo. pretražio sam čitav net ali bez uspjeha![]()
dobar grah daleko se čuje
inace sve!najvise se vrte ljetni hitovi
a trenutno nes narodno
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
wu tang clan
slušam sve pomalo,al najviše 2paca i snoopa
gnr, nirvana... uglavnom rock i metal
ramirez![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
indira radic
ej ,jesu oni njemci?? oni ludi...vidjela sam njihov spot,davno sa snjeguljicom...ak su to ti hm...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
das efx- real hiphop
pump it up
ma koja indira, 4asa!
lopova ti pjeva indira r. i alen islamovic... orginal. a tetovaza? stikle na noge,noge u kola i tetovaza na leda gola..hehe,ta mi je pjesma fuj...a supac mi je bio si mi drag i zmaj
to ti je rammstein, najbolji švapski rock band!Izvorno postao mala
Ja slušam uglavno rock, punk i hard rock, i country glazbu...
a ne neznam.... zato bas i kazem, 4asa!Izvorno postao mala
meni bolja verzija
rammstain su ok...
:bunny:
Zadnji uredio flOoKi : 19-01-2005 u 13:35
meni je tetovaza super!Pogotovo kad naviješ nekom pa misli da je tehno a ono-sečam se sebe iz vremena...Izvorno postao mala
![]()
bio si mi drag-prosječna
e još je dobra "agonija" pa kad one klinke pjevaju to mi je baš slatko:
Mi znamo sta je ljubav
kao sunce gre
od ljubavi se place
od ljubavi se sme
a zmije se cuvaj
i nemoj biti zet
zmiju ne moj nikad
vatati za rep
elemental-malo sutra
floor,da skuzila sam kad sam bolje pogledala ime .sorry
ma tetovatza mi je neak totalno seljacka a znas onu DA SI ME VARAO SVE TI PISE TU,MESTO DAN I SAT I KAKO LJUBIS NJU...ta mi je ok..ma opcenito mi indira i ok pjesme..od cece mi je super PAZI S KIME SPAVAS, od stoje jebena je DIJAMANTIma hrpa toga
a sada slusam eh sto nisam sunce
ja volim dosta žanrova, al najviše one koji vuku korijene iz "crnačke" mjuze (reggae, r'n'b...)
like fire....be alive
oni napusenihehehe,sala
![]()
moj sig a?Izvorno postao mala
![]()
hehe---
btw
This poll will close on 22-11-1910 at 01:00dobro... 1907 je Rusija ratovara sa Japanom ili Kinom , oko 1910 su bili balkanski ratovi...
Punk rock![]()
whatever
Bookmarks