ma koga briga kak pjeva kad liči na tebe![]()
![]()
Da
Ne!
ona mala sa Cyprusa mi je super pjevala. Ima super glas....
![]()
Stronger Every Minute
No matter where I am
I’m always thinking of you
It may be hard but I need you to understand
That I don’t often say what I feel
But now this is straight from my heart
My love grows stronger every minute
And it won’t ever die
I want you to stay with me
Not just this day
But for all my life
Now when I look into your eyes
I can tell there’s something wrong
You’re holding back the tears
Couldn’t bear to lose you now
So I will make my feelings clear
And it won’t ever die
You must believe
I’ll always be there for you
All my life
Oh please stay
And it won’t ever die
I want you to stay with me
Not just this day
But for all my life
Oh please stay
http://www.eurovision.tv/english/audioliste.htm#958
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
![]()
Meni je pobjednička pjesma ok
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
nasa pjesma mi je zacudo dobra, mogla je i trebala bolej proc
.kaj velite na joksimovica-lane moje? zao mi je kaj moram to reci,ali ta mi je pjesma ne sam najbolja na tom iskomercijaliziranom natjecanje , nego mi je i ovak dobra.sto se mene tice, opet kazem, zao mi je sta mroam to rec,ali zasluzila je pobjedu vise nego ukrajinci.
za one koji nisu culi joksimovica a oceju --
Lane moje (nije Milo moje)
"lane moje ovih dana vise i ne tugujem pitam samo dal si sama ljude koje ne cujem...."
vjerovatno ej sva na hrvatskom zato da bi im susjedi dali po 12 bodova na Euroviziji![]()
Zadnji uredio Hrvoje xyz : 19-05-2004 u 00:07
ok je pjesma. i skoro je cijela na hrvatskom
Poslao: damgol
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pjesma je na dobrom srpskom...dao bi mu -2,ko i onom šta se iz švedske javio...jovan radomir,plav, visok,plave oči,u benču ima 200kg,nema što pravi šved...
nije, nema bas ekavice.
Poslao: smogovac
pjesma je na dobrom srpskom...dao bi mu -2,ko i onom šta se iz švedske javio...jovan radomir,plav, visok,plave oči,u benču ima 200kg,nema što pravi šved...
![]()
![]()
![]()
joksimovica pratim i slusam nekih.... 2 godine... fenomenalno pjeva sve pjesme su mu zakon i jos ktome je frajer i pol
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
jel veći frajer od žaka houdeka?
mislim,kak ti to možeš uspoređivati,FK če te sad u top nabiti,nemoj mu đokusimovića vrijeđati
Da, frajer je i pol bas.KAd on navecer sa traktorom dode pred disko, svi seoski sarmeri tad padaju nisko.Poslao: flOorKilla
joksimovica pratim i slusam nekih.... 2 godine... fenomenalno pjeva sve pjesme su mu zakon i jos ktome je frajer i pol
jeste culi da je on reko da kao :
qoute sa druge str:
Valjda je izjavio prije na dva, tri dana sto ce pjevati, da je Turska Srbiju 500 god. osvajala, a da ce on Tursku za 3 minute osvojiti ... itd. He ljudi, cujte to
smogovac ti si neka teska ustasa ili sta
naravno da je veci frajer od zaka. cemu usporedba sa zakom?
to je zajebancija
@hrx valjda ti nije poznato da se PESMA od željka po turskoj vrti nekih dva mjeseca.....,,, ali doslovno po svim birtijama, buticima, taxijima i televiziji.
Nisam ni ja sretan šta ste vi besne ustaše Željku dali 12 poena , ali što je tu je ..
Na žalost pjesma je bolja od pjesme našeg predstavnika to je Evropa zaključila.
****** ako može Sanader njih hvalit zašto to ne bi mogli ostali ljudi iz Hrvatske ili Europe.
Ja sam se malo zajebo kod procjene pobjednika, a tu su mi svjedoci Tomo, Gog, Chelawi i ini, naime vjrov sam da će Ruslana pobjediti ,ali nisam znao da pjeva "ovu"pjesmu s kojom je pobjedila več sam mislio da ide sa Dikie Tatnsie koja se meni činila OK.
Malo sam pregledao spotove od nje i mislim da ima odličan tim iza sebe koji može napraviti odličan performans.
Na žalost ovaj naš seronja je imao pjesmu za sprovod i njegovi (tim) su morali znati da žalopoljke ne prolaze na Euroviziji. A najviše sam popizdio na Sfecija kad je jučer u novinama izjavio da su za JUGO pjesmu glasali srbi iz hrvatske i da hrvati nisu bili bili zainteresirani. IDIOT na treču potenciju.
****** pjesma je pjevna i naslušat čemo je se ovih mjeseci (@andrea) u svakom slučaju BOLJA JE OD NAŠE
manje rječi.
neki dan sam s neklim razgovarao i puštao mu pjesmu od Željka i čeka o sam da nađe jednu rijeć na ekavici i da zakljući da je iz tog kraja ... reza = 0 . Znaći da nisu baš blesavi kad su birali REČI jer to puno znači na ovim prostorima. Pustiš Severinu a poslje toga Željka i ko će skužit da je to stvar iz Srbije i CG.
Nažalost dečki stvari su takve, nije ovo moje mišljenje...
dobar grah daleko se čuje
cek i sta onda sta je on srbin? rodjen u beogradu jos tome... da, sta stim? kolko ja znam vise nismo u ratu i ta sprdavanja oko nacionalnosti mi idu na 7 qraca
ma niko pametan ne pizdi oko toga dal je neko srbin ili nije.
klinci su (moždaa) zabrijali na skinse i to je to.
ja sam gore izneo činjenična stanja koja se ne mogu osporavat zato jer je TO TAKO I NIKAKO DRUGAČIJE. to nije mije mišljenje. Željko će u Hrvatskoj zaraditi hrpunpara na balavurdii koja brije kak su veliki htvati i ustaše i dinamovci. To je meni žalosno.
Ja imam i englesku verziju njegove pjesme iz razloga jer su neki prigovarali "viš kak srbi mogu pjevat na svom jeziku a svi ostali MORAJU na engleskom" i tak slično. Kad poslušaš pjesmu na engleskom valjaš sse od smjeha prvo pol sata, a onda veliš svaka čast , stvarno nisu trebalio dat da pjeva na engleskom, jer to nije ista pjesam i malo smješno zvući narodnjak na EN.
@FK kad češ s ekipom s Foruma jednom na pijaču ???
pa sa malo popričamo
kak mozes rec da je ta pjesma narodnjak? mislim, nema veze snarodnjacima. dodji kod mene doma, pa cemo slusat narodnjake
dođi ti kod mene pa čemo onda slušat narodnjake !!!?=)(/%&%$"#%#$#%&"#
nisu mi strani narodnjaci , al po rvackom čise čuje šargija ( mnogi mladi poput hrca neće znati što je to) to je odmah narodnjak.
opet ti velim to nije moje mišljenje....,.,.,..,.,., ja sam samo iznosio činjenice.
a kaj se tiće narodnjaka da mi se seluša mogu ohrenut HRVATSKI NARODNI RADIO
nemam niš protiv narodnjaka almi ide na ***** kaj tzv ustaše seru po hajdukovcima i svime kaj im je strano, a onda u autić na retrovizoru dinamova zastavica (zna se nač i krunica), otraga jastuk sa dinamovm grbom (i to ne onim pravima) i lagano CECA iz auta.
tu me naravno ne smetaju nartodnjaci nego dotični koji se tako ponašaju.
Poslao: KaKaV NeReD
(@andrea)![]()
![]()
![]()
to se i ja pitam!Poslao: KaKaV NeReD
@FK kad češ s ekipom s Foruma jednom na pijaču ???
pa sa malo popričamo
bas si me naso.neam jos zastavicu , ali imam krunicu na retrovizoru , i time se ponosim.narodnjake znam raspalit, da.ali to sigurno niej zbog njihove UMJETNICKE vrjednosti nego cist zato jer su mi zabavni smjesni sta ja znam mogu se opustit tak.Poslao: KaKaV NeReD
nisu mi strani narodnjaci , al po rvackom čise čuje šargija ( mnogi mladi poput hrca neće znati što je to) to je odmah narodnjak.
nemam niš protiv narodnjaka almi ide na ***** kaj tzv ustaše seru po hajdukovcima i svime kaj im je strano, a onda u autić na retrovizoru dinamova zastavica (zna se nač i krunica), otraga jastuk sa dinamovm grbom (i to ne onim pravima) i lagano CECA iz auta.
tu me naravno ne smetaju nartodnjaci nego dotični koji se tako ponašaju.
naravno da su mi Prljavci i ostale nase grupe bolje od tu nekog bosansko-srpskog sunda.
sad tek vidim, zaboravio sam pitat, zakaj kazes "hrx vjerovatno ti niej poznato da se u turskoj vrti joks." ?
istina , nije mi poznato, ja sam u onom postu gore reko nes kaj sam naso na jednoj drugoj str., da je joks. reko da ce za 3 minute vratit turcima za onih 500 godina. pa nisam ja to izmislio!
pjesma nije bolja od naše, definitivno..na rvatskom bar,nisam ja nikakav ustaša FK. jer kao što sigurno znaš to je prije 59 god. prestalo postojati
Poslao: KaKaV NeReD
tu me naravno ne smetaju nartodnjaci nego dotični koji se tako ponašaju.![]()
LOOOLLČINA!! Bravo majstore! A kaj je najbolje, svi 'veliki hrvati' s križem oko vrata otvaraju srce na srpsku pesmu!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks