Trenutno Tram 11 - Veliki odmor
Da
Ne!
da, aploudaj to, super je stvar...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Trenutno Tram 11 - Veliki odmor
Forumaš godine :)
R. Kelly & Jay Z - Shake ya body - trenutno
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ATB - Ecstasy od 18:00h....
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Snoop dog: drop it like it s hot![]()
pjesma je odlična...ali me riječi iritiraju na to pada jedino klinjo od 12-14 god...tamo neka sranja o gangsterima a dobro se zna da se oni boje izač na ulicu(snop dog...)...je je težak mu je život treba svaki dan prat novog Brabusa u garažiIzvorno postao Nyx
The 5.6.7.8's - Woo Hoo
ashanti-->take me tonight
wb pozaliti ces sto nisi htio ashanti na cd-u
Hoobastank - Disappear![]()
whatever
Cam'Ron girls just wanna have fun
a ****** trebo si mi ju uvalit...Izvorno postao coma_zgb
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Rock,hard rock ,SKA ,punk ,punk rock
narodnjaci-fuj bljak! 8)
mama ti sestra!
kada sam te pitao, ti si sa gnusanjem odbioIzvorno postao whiteboy
![]()
RUN DMC vs Jason Nevins - Its like that
Blink 182 - Always![]()
whatever
Bypass Unit - Nanoosphere Courier![]()
das efx real hip-hop
toto Cutugno - L'italiano
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
...central problem - mondo bobo...
...pa slijedi hladno pivo - ne volim te...
joj ovo mondo bobo mi je poznato, jer to iz nekog hr filma?
...jeste - znaš onu pjesmicu u kojoj se kaže: "...koji ti je k***c nemoj pucat', nek se policija makne..." e to ti je ta pjesma...
eee daaaaa! LOL baš bi volio čuti to...
Tiesto - Adagio For Strings
It's nice to be important, but it's more important to be nice
terror squad lean back
Ti bi mozda mogao znati kako se zove ona stvar od tiesta, nesto sadifiction...Izvorno postao Player 4 ever
Bookmarks