a cuj, ******...
sada target-->i sam znas
Da
Ne!
pussy song, ali to sam i očekivao od tebe....Izvorno postao coma_zgb
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
a cuj, ******...
sada target-->i sam znas
Soundtrack Alexander - Vangelis
dobar grah daleko se čuje
Will Smith Greatest Hits
kaj to onaj glumac ???? da Greatest Hitspa kaj on upće ima koji hit ? To neka zeka ili ozbiljno?
dobar grah daleko se čuje
ima on jedno 2-3 stvari koje su bile hitovi negdje u 90-tim...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao flOorKilla
Nije više debitant, s obzirom da mu je to drugi album.
A trenutno što mi pasira, a da mi je na pameti jest Galvanize od Kemičnih.
...tenutno KORN (skinuh sa neta pa sad nabadam)...
nina badric-->takvi kao ti .....sta kazes wb???![]()
the doors - break on through
wtc triumph
azra........
50-cent-->gus up
Kakve veze imaju moje godine sa glazbom koju slusam?!?!Osim toga zasto bi ja bila pankerica ako slusam punk rock,glazba koju slusam ne odredjuje kaj cu ja biti ...Ta glazba nije prolazna jer tko slusa danas rock slusat ce ga najvjerovatnije cijeli zivot.To je kvalitetna glazba i nisam si ja nis "zabrijala" slusanjem punk rocka nego jednostavno znam razlikovati kvalitetnu glazbu od sranja koje pruza jedan (nazalost) veci dio nase estrade.
whatever
vuco-->volim piti i ljubiti
club 977 80's channel
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
rammstein - sonneIzvorno postao IggXy
glupa i neprecizna izjava ali dobro.Izvorno postao IggXy
upravo tako... uostalom, koliko godina imaju članovi iron maiden-a ili metallice?Izvorno postao sodom
![]()
........no comment.........Izvorno postao IggXy
Brandy feat Fat Joe - Full Moon (DJ Turbo Extended Mix)
target--->velike stvari
Care, jel to Targetovo nesto novo ili onaj demo cd?
Neki sam ga dan zvao da pitam da posalje CD, a on: "Nemam vremena"... i spusti mi![]()
Forumaš godine :)
Bookmarks