thompson- pukni pusko
kak volim tu pjesmu![]()
Da
Ne!
Fugazi - Turkish Disco
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
thompson- pukni pusko
kak volim tu pjesmu![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Steve Porter - essential mix 04-29-2007
u jea sad bi natočio auto i zapalio na moreno!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mory Kante - Yeke, Yeke
BassHunter- Boten Anna
CARpeDiem*
Supermode - Tell Me Why
Never fear I is here!!!
Ceca - Lepi Grome Moj
"Domaći" Hip-Hop.navodnici su zato jel pod domeće smatram likove iz prostora Ex-YU. edo, general, braća, frenkie, marchello (BTW 09.06. u Križevcima-Klub kulture MArchello oma koncerrt. upad 35kn u predprodaji u 45 na dan koncerta. respect
Nedajte se kontorlirat'. www.fmjam.com Kad je ljudima dosadno, dosadno im je ponajprije stoga što su dosadni sebi samima.http://www.youtube.com/watch?v=kQfCAiDfzvI
Željko Bebek - Tijana
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Rob Zombie-The Devil's Reject
We Don't Believe In Heaven Cause We Live In Hell
Prezioso - Tell me Why
It's nice to be important, but it's more important to be nice
djani - litar na litar
darko filipovic - splavovi
mark ronson - stop me
gym class heros - cupids chokehold
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
COB-Are You Dead Yet?
Outcast - mrs jackson![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
sako polumenta- stari cd![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Amy Winehouse - Rehab
Bushido- Eure Kinder
CARpeDiem*
KillSwitch & Reset @ Club Zoreks (Alcarraz, Spain)
COB-Living Dead Beat
Marija Serifovic-Molitva
dj tiesto - elements of life
ALBUM
HOUSE 4 EVER
COB-Living Dead Beat
ha zgodna kombinacija![]()
dragonfly i dado-vjerujem u ljubav...pa onda malo pive tj hladnog piva-ne volim te lalalala
![]()
ceca- znam
U zadnje vrijeme slušam samo depresivnu glazbu. Trenutno slušam od Rolling Stonesa-Paint it black
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bookmarks