...normalno da se neslazem s tom kaznom mislim da je zmjesna,a i onaj ko mu ga je dal!
al jednostavno sam vec oguglala od svakakvih stvari na ovom forumu!![]()
Uglavnom... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23711
jel mislite da je uredu dati nekome ban samo zato sto je nekoga nazvao seljacinom i to u nekakvom euforicnom stilu? Stvarno sam bio u pravu, forum je postao leglo nabrijanih moderatora. Ovo je forum za korisnike, a ne poligon za iskaljivanje moderatora nad korisnicima.
Disclamer: ne mislim na sve moderatore, ima i dobrih![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
...normalno da se neslazem s tom kaznom mislim da je zmjesna,a i onaj ko mu ga je dal!
al jednostavno sam vec oguglala od svakakvih stvari na ovom forumu!![]()
Takodjer mislim da je pretjerano i to pogotovo na cak 2 tjedna!! Halo?!?![]()
![]()
Oko Sokolovo:' Sudac je neopravdano dodjelio žuti karton, ovo je velika pogreška i ovakvi suci nebi smjeli sudit u trećoj LIZI zapad!'![]()
Ne slažem se ni ja s kaznom.
E, još nešto, pošto se o moderatorima ne smije raspravljati, to valjda podrazumijeva da mogu činiti sve po vlastitom nahođenju.
Ali, kao i Lili, pomirio sam se s time. Nastojim se informirati na forumu i ostalima pomoći, na moderatore i ne mislim... Bolje i ti razmišljaj tako pošto promjena nekih neće biti!
Znam da oni drze ovaj forum da ne pukne po savovima, no ovo je stvarno previse... 2 tjedna bana za takvu gluposti? Stvarno pretjerano. Treba biti neki respect prema modovima, ali nisu oni zlatna telad da ih ne smijemo kritizirati.
Ovo radim samo zato da poboljsam ovaj forum, koliko god samo jedna osoba to moze.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Složio bi se i ja s vama, ali kad god se je nekom toleriralo vrijeđanje onda taj nije znao stati i na kraju je izletio definitivno s foruma.
I ne znam čemu se živcirate kad se kažnjeni član NE ŽALI. Jedino malo prigovara dužini kazne, ali žalbu da mu se kazna smanji nije napisao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Živciram se zato jer je prekršaj minoran i glup. Stvarno nema smisla nekoga banati zbog takve gluposti.
www.gadgethive.com
ma ok je ban, inače bi se ovo pretvorilo u forum.hr
Ali neki simbolički ban od dan dva a ne dva tjedna
Svašta.
A što onda ovo zaslužuje?
http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...8&postcount=39
Testis unnus, testis nullus!
Da ne bi bilo da nemam protuprimjera kod moderatora...
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=342238&postcount=39
www.gadgethive.com
U velikoj si zabludi, ovaj thread je dokaz tome, kao i ovaj -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19369 koji nije moderiran zato što je postavljen na pravo mjesto. Ne smije se raspravljati nigdje o radu moderatora osim u ovom dijelu foruma, kao što i piše u pravilima foruma. Razloga za to ima nekoliko, no da sada ne objašnjavam previše - mislim da su očita.Izvorno postao Mobyy
Isto tako, nisam primijetio da baš na puno foruma imaš točno određeno mjesto gdje možeš komentirati stvari vezane uz sam forum (pa tako i rad moderatora), kao i mjesto s obavijestima o kaznama, te mjestom za žalbe. Samim time mislim da ćeš idealniju viziju "demokracije" (ovo namjerno pišem pod navodnicima) teško naći.
Ponovit ću i ono što je Šljaka napisao, niti sam član se ne žali na samu kaznu.
U ovom gore navedenom threadu ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19369 ) ja primjećujem da ti rospaya već po drugi put otvaraš temu iste tematike, iako ti je ona i prvi puta obrazložena sa jako velikom količinom argumenata, zdravog razuma, pa i primjera. Stoga ne znam kako da okarakteriziram ovaj ponovni pokušaj (a da ne ispadne kao da radim tvoju psihološku analizu), nego kao da trošiš naše vrijeme na objašnjavanje već nekoliko puta objašnjenih stvari. Bilo bi bolje da ga trošimo da pomažemo jedni drugima oko problema koji nas muće, te raspravljamo o mobilnim telefonima i drugim temama zbog kojih je ovaj forum i zamišljen.
Ja samo mislim da je pre napuhana ova kazna
Seriously?
Pa naravno kad tolerirate ljudima u prolazu...Izvorno postao Sljaka
zvijerka ima veliku reputaciju, aktivan je full, i mislim da zaslužuje i više od tolerancije...
Seriously?
Možda Zvijerka zaslužuje, izletilo čovjeku, ali poanta je u tome da se on sam NE ŽALI. Za razliku od nekih on prihvaća pravila foruma, prihvaća da kršenje pravila povlači kaznu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Forum je tu radi koristi svih clanova; kako je moguce da svi uzivaju / uce ako se za male pogreske daju ostri banovi od 2 tjedna, sa napomenom da ce slijedeci put kazna biti jos veca? Stvarno nema smisla provoditi ovakvu represiju nad onima koji rade takve sitne pogreske.Izvorno postao gog
www.gadgethive.com
ko je sad tu lud?Izvorno postao Sljaka
![]()
![]()
ma sve ovisi najviše od zvijerke... imaš pravo... nebuni se prema tome![]()
Seriously?
Ma to nema veze sa ovim threadom... Njegova kazna i zlocin su samo primjeri besmislenosti.Izvorno postao Compov
www.gadgethive.com
Stajalište vodstva foruma je da se takav naćin ponašanja nikako neće tolerirati i rezati će se u korijenu, za dobrobit zajednice. To što ti to doživljavaš kao sitnu pogrešku ne znači da svi ostali dijele tvoje društveno-moralne norme i kriterije.Izvorno postao rospaya
ja sam se izjasnio u žalbi! BAN je zaslužio, samo po mojoj procjeni je malo pretjeran. Tjedan uvrh glave!!
No što je, tu je...![]()
e pa ak je vama ostalima svejedno ak vas neko ko vas ni nezna zove seljačinom , meni nije
zasluzio je ban.
o&o
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
Potpisujem!Izvorno postao gog
Ban je po meni izuzetno kratak, a pogreška nikako nije sitna!
Kao što je napomenuto, kome se sviđa vrijeđanje drugih forumaša, nek ide na neki formu gdje se to tolerira. Ovdje se vrijeđanje drugih forumaša smatra jednim od najgorih prijestupa.
Mislim stvarno nemam kaj više za napisati, blago onima koji su tako odgojeni da im je normalno da ih se vrijeđa... stvarno su me začudili sad neki ljudi za koje sam prije mislio da imaju neke kriterije...
I da završimo s tim - član je izričto napisao da se NE ŽALI, prema tome svaka rasprava je gotova.
Ova tema se zatvara, jer nema smisla sve tumačit po stoti put nekim ljudima koji ne žele shvatiti da ne postoje "trigger happy moderatori" nego samo oni koji provode pravila foruma. Link na ISTU temu pokrenutu od istog člana vam je dao gog (da ponovim: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19369 ).
Zadnji uredio whiteboy : 14-06-2006 u 13:09
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks