jizzz niko niš ne komentira.....kaj niste probali?
ovako, ovo je abecedni popis svih aplikacija sa linkovima za download i opisom na I-phone forumu! da bi mogli vidjeti popis morate biti registrirani (2 minute posla), evo stvarno ima dosta toga na 4 strane, sve po abecedi, a ne razbrčkano ko na dotsisu!
predlažem da registraciju prvo napravite nai tek onda idete naCode:http://www.iphone-forum.org/
jer ukoliko odmah odete na donji link može se dogoditi da javi da nije link ispravanCode:http://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-list-of-applications-for-s60-at-i-phone-94967.html
IN ALL THERE ARE 571 APPLICATIONS AT I-PHONE
Enjoy
P.S. može se dogoditi da tu i tamo koji link ne radi, meni do sad sve skinuto šljaka
jizzz niko niš ne komentira.....kaj niste probali?
evo ja se registrira i ima stvarno dosta toga ali mi sere da nemogu skidat jer da moj korisnicki rang nije zadovoljavajuc!!!![]()
koja je onda fora? kak skineš?![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
neznam, ja imam jedan jedini post i to u onom djelu gdje se predstavljaš i mogu skinuti sve
Vjerojatno ima neka fora sa brojem postova...
Ali nekako mi je bolji dotsisi jer je organiziran po kategorijama programa... Makar to nekima djeluje zbunjujuće, meni je to skroz OK...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
aha.. znaći dovoljan tio je samo jedan post... aj idem probat iako ne volim registracije![]()
![]()
![]()
a da li je sve isto kao na dotu? mislim.. sve kaj je na dotu je i na tim stranicama jel nano?
Naprotiv DotSIS je fantastično kategoriziran a jako presudna mi je tražilica na koju se uvijek oslanjam!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Izvorno postao fly_nan
khm...nono
pa ima 571 aplikacija, recimo meni je i dotsis bolji ali ima neke stvari koje na dotsisu nisam našao! Gle ljudi kak hočete, ja sam samo htio olakšati pretraživanje,da niste ovisni samo o dotsisu! ovdje je sve poslagano po abecedi
Svaka ti čast; ali neki su se već od nas navukli na dotsis i postali ovisnici!!Izvorno postao Nono01
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
sori nono
btw.. preglednije je od dota. i sve mi se skida bez beda![]()
![]()
tnx
ma opet nekako dotsis.....makar uvijek ima kretena....
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
jel moze netko staviti link od tog dotsisa? plsIzvorno postao Vuxs
Sve bi cure htjele spavati sa mnom, ali ja nikad nisam pospan!
afkors
dotsis![]()
EVO po 1000 putaIzvorno postao crobasque
http://www.dotsis.com/vb
edit
malo zakasnio
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks