= Citat = Izvorno postao Krompirko
Da, ali 2 od 1 GB će raditi bolje nego 2 od 512 kad kupi još 1 GB, a 1GB DDR2 memorije je nekih 2-3% sporije od dvije pločice u DC radu... stoga, neće ni osjetiti...

X1600pro kartica kartica je proglašena za najneisplativiju karticu... definitivno nije best buy i može se za 1200 kuna naći mnogo bolja stvar.-... X1600pro uopće nije za igranje jer će početi štekati u novim igrama, ma šta u novim, to već šteka...

X1600 je kartica za multimediju, za rad u windowsima i igranje starih igara...

dok X1800GTO že sve trenutne igre n a tržištu vrititi na ogromnim detaljima...

a mnoooogo je isplativija kombinacija X1800 + Asrock ATI ploča nego X1600 + sapphire ploča jer sam reko da ATI na Sapphire ploči uopće ne radi sa memorijom ko pravi intel , te je uzaludno kupovati crossfire karticu...

Tvoja kartica je eventualno spremna za crossfire, ali skidam ti kapu ako nađeš GLAVNU crossfire karticu... nemožeš ti samo kupiti 2* X1600 i spojiti... treba jedna biti Crossfire edicija (kakve nema za kupiti u HR) a druga Crossfire ready....

reko sam što je bolje jer imam iskustva... jesi li ti imo u kompu X1800GTO, X1600XT ( XT je opet dosta jača od tvoje pro, a meni je jednom riječju smeće... i uopće ni XT nije za igre, a kamoli pro edicija)
Evo Krompirko ovo si dobro reka, prva liga.

Evo ako hoće mladi dećko da pogleda kod nas cijene...na www.ventex.hr