u biti preko ovog bi mogao napraviti djelomično hrvatski jezik za svoju L6....
Hm, idem probati...
super programčić za mjenjanje naziva stvari u meniju telefona, moguće je apsolutno sve promijenit, npr. kamera(glupo)->fotić(fora), tapete-> pozadina, mediji->stuff, preslušati->sviraj, u biti nije lp editor nego stvara file iz kojeg telefon uzima zamjenske nazive tako da je potrebno samo uploadati taj file na telefon na a\ i ukljuciti opciju u seemu 0032_0001 offset 72 bit 7 i to je to
http://pickup.mofile.com/1571548254439605
ima ga i na motomodders.com
u biti preko ovog bi mogao napraviti djelomično hrvatski jezik za svoju L6....
Hm, idem probati...
meni ne radi! neznam zakaj? samo mi se otvori DOS na sekundu i zatvori...
proradilo, nego jel mi moze to netko malo objasnit kaj ja tu trebam???
imam stringID, value i languageID??? kaj trebam radit
Jos jedan link:
ftp://213.244.228.44/Language_Editor_Full.rar
User/Password: megabajt
Pa kolko sam skužio treba s tim editorm otvorit onaj dnp file. Popis stringova za jezike ti je u read me file, a popis ovih drugih imaš u popisu stringova u samom programu. Uglavnom vrlo jednostavan i zgodan programčič.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
Izvorno postao GoGs
GoGs javi ako uspiješ što, i a ću malo probati...
mislim da za l6 treba izvuci strings iz lp-a sa shxcodecom po uputama jer onaj croatian sam ja izvadio iz lp-a za v360 a sumnjam da su isti
Pa taj meni šljaka na V620 i na V600, nek proba, nemre fulat. Usput oni stringovi iz shokodeca men ne rade s ovim editorom.
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
dali su upalio lp editor i onda parse language pa save strings, tako sam ja napravio i radi bez beda, shxcodec ti ga sejva kao txt a ti ga preimenij u .lp pa ce ti se odma pokazati u lp editoru a i ne moras al onda kad otvaras moras izabarati all files i onda ce ti program vidjeti tvoj fileIzvorno postao darius
GoGs, jesi što uspio napraviti za L6?
nisam još ni probao program. nisam imao vremena... kad uzmem malo vremena, možda skemijam hr LP za famoznu L6! nitko u hebenom svijetu nema hrvatski .lng!!
Izvorno postao GoGs
Eto ti si nam nada![]()
Bookmarks