Za symbian ima brdo aplikacija, a mežu njima je i Opera (http://www.opera.com/products/mobile/products/)
Za symbian ima brdo aplikacija, a mežu njima je i Opera (http://www.opera.com/products/mobile/products/)
Windows mobile nisam nikad koristio pa neću niš pisat, ali znam da nećeš pogriješit ako uzmeš mob sa symbianom imaš na stonine programa za tu platformu tako da ti neće dosadit nikada.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Vec se pisalo o tome na Motoroal Smartphone podforumu...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ja samo imam osjećaj da za Symbian ima više aplikacija, a ono drugo bi bilo manje-više samo ukus
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ima ih vise, no za WM su puno profesionalnije napravljene.Izvorno postao blazzer
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e to sam zaboravio reći
Sad to ti je u mojoj glavi tu negdje, samo što ja preferiram Symbian![]()
Pročitaj malo recenzije jedne i druge platforme. I jedna i druga platforma imaju svoje prednosti i nedostatke. Sve ovisi o tome kakvi su tvoji prohtjevi. Symbian ima puno više programa na raspolaganju od Windows mobile, ako govorimo o legalnim programima, ali se ta razlika smanjuje. Ako zađemo u svijet crackiranih programa onda je Symbian u debeloj prednosti i Windows mobile ga neće dugo sustići. Ali, opet ali, ovo vrijedi za starije verzije Symbian mobitela. Noviji modeli zahtijevaju programe s digitalnim potpisom tako da je broj programa užasno mali.
Uglavnom, skup osnovnih programa za čitanje e-maila, surfanje, "office" programe, reprodukciju glazbe i videa možeš naći za obje platforme.
Na kraju se sve svede na osobni ukus, a tu si sam sebi najbolji savjetnik.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks