Ako lova nije problem, u svakom slučaju je pametno. Znaš kako kažu, više znaš više vrijediš![]()
Ako lova nije problem, u svakom slučaju je pametno. Znaš kako kažu, više znaš više vrijediš![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ali na taj cisco kolko znam firme najviše šalju zaposlenike...
a kak da se ja uopće upišem u ruđera u večernju 4 godinu???
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Evo što god te zanima pitaj...
Školovanje kod nas je na ETFu...
ako si student imaš 40% manja plaćanja...
ide se 1 godinu, polaže se i možeš se opredjeliti za razne smjerove ( klasifikacije)...
Nakon položenog ispita mislim da je u 3 mjeseca zagarantirano da ćeš dobiti posao
![]()
kakav student još moram maturirat..ccc...
a neznam koje papire moram donijeti šta kak ništa neznam...a dok sam zvao gospođa mi je rekla da dođem sam do škole.....a neda mi se...pa da se prvo ovak informiram...jer mi se u končar neda ići..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
sam ti odi tamo i oni će ti reći šta sve trebaš donjeti...
samo imaš točno kad su upisi, pa se nemoš iz vedra neba upisat...
Pretpostavljam da si ti prošao tu akademiju pa da pitam..
Kolko se to isplati? Osobno imam dosta znanja o kompovima i mislim da bi s guštom pohađao taj tečaj jer je to jedno od područja u kojem imam dosta rupa i volio bi to popraviti. U debeloj sam dilemi jer nije malo 6500kn, a uz to i 8500 za faks :| Kolko se to isplati kasnije, tko gleda taj certifikat/diplomu/štoveć? Ima li to neki učinak pri zapošljavanju (recimo u usporedbi sa nekim kursevima grafike, autoCAD-a i sl. što traje po mjesec dana...)?
Na kakve se smjerove možeš opredjeliti, kod nas nigdje ne spominju smjerove:
http://www.politehnika-pula.hr/cna/
Danke!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks