Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 31 od 31
    Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Poanta je da ako pohađaš neki tečaj u nekim školama, ono tipa serviser, administrator, office paket, onda dođu tamo ljudi koji inače nemaju blage veze sa računalom... Jako je teško učit grupu panjeva, no na kraju ih sve puste, pa onda panjevi misle da znaju radit na računalima i naprave još više gluposti...

Kad ideš na cisco, tamo ne možeš doći i ne znati kako funkcioniraju razni operativni sustavi, kako funkcioniraju serveri, koji su načini umrežavanja, kako umrežiti, kako konfigurirati mrežu....

Tamo se upisuju ljudi sa takvim predznanjem i onda se specijaliziraju za cisco opremu... naučiš praktički sve o svakom mrežnom uređaju...
    i tu nema ono, ah to neću, to mi neće trebati, tu sve što se uči treba ako se kasnije planira baviti administracijom ili projektiranjem mreža...

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Bodovi
    12.241
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.241, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko Pregledaj post
    Poanta je da ako pohađaš neki tečaj u nekim školama, ono tipa serviser, administrator, office paket, onda dođu tamo ljudi koji inače nemaju blage veze sa računalom... Jako je teško učit grupu panjeva, no na kraju ih sve puste, pa onda panjevi misle da znaju radit na računalima i naprave još više gluposti...

Kad ideš na cisco, tamo ne možeš doći i ne znati kako funkcioniraju razni operativni sustavi, kako funkcioniraju serveri, koji su načini umrežavanja, kako umrežiti, kako konfigurirati mrežu....

Tamo se upisuju ljudi sa takvim predznanjem i onda se specijaliziraju za cisco opremu... naučiš praktički sve o svakom mrežnom uređaju...
    i tu nema ono, ah to neću, to mi neće trebati, tu sve što se uči treba ako se kasnije planira baviti administracijom ili projektiranjem mreža...
    hmm da..ja pojma nisam imao o ajpijevima subnet maskama i svičevima,briđevima,hubovima,routerima svim sranjiam...evo kaj sam bio 8puta..znam sve kaj smo radili do sad..ono..pročitam si dva puta vishe od ostalih malo pospajama na vjezbama malo na packet traceru ali nauchi se bez abda..mislim nije da nisam nish znal al ono..
    “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    p900
    Operater
    tele2,vip
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to neama veze sa racunalnim operterom i tim burecim....to je bitno za upis na cisco...
    ovako......kad zavrsis ccna tebi se pise u knjizicu specijalist za racunalne mreže..te naravno jos dobijes industrijski certifikat
    zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Bodovi
    12.241
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vishe nema ccna..ja sam zadnja generacija..thxx god..pa ima rjeshenja na netu..
    sad se to sve podijelilo na discovery i exploration..
    bash banana krumpam se opasno drugi i sad trechi semestar..sutra ispit i u cetvrtak..ne da pojma neam nego nemam.ma dobro znam nekaj..fuckin vlan joj..

daj ak ima netko rjesehenja za skill i final 3. neka salje na msn ili mail vuxs13@gmail.com plz
    “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Nokia N73
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    definitivno cu ici od sljedeće godine,tj. od 3 razreda jer cujem da se jako ispalit,u radnoj knjižici ti piše da imaš 2 kvalifikacije
    Who dares wins!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    p900
    Operater
    tele2,vip
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)