To su ti bitovi kako ti je GoGs objasnioIzvorno postao tutlek
Primjer: bit 1 ako treba biti uključen staviš kvačicu ili ju makneš ako treba biti isključeno
To su ti bitovi kako ti je GoGs objasnioIzvorno postao tutlek
Primjer: bit 1 ako treba biti uključen staviš kvačicu ili ju makneš ako treba biti isključeno
ah...kad ja ne znam kako to oznaciti...
ma dobro...idem sad otvoriti program i tako to...pa cemo vidjeti dal ide...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Read the phone pokaže ti kaj je uključeno ti ako trebaš uključiti klikneš na taj kvadratić pa save the phone ,restartaš mob i to je to!Izvorno postao tutlek
Izvorno postao fliponja
koji kvadratic????????ima ih 8....ne razumijem...kako da ga ukljucim???
to ne kuzim...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Neznam koji trebaš bit uključiti ali samo klikneš na njega i pokaže ti se kvačica! save i restartIzvorno postao tutlek
pa bas na taj koji sam ja kliknula nije se nista pojavila...tj.,nikakve kvacice ni nis...
a kako znam koji bit???
R.I.P.-16.10.2007.
Da li si prvo očitala postoječe postavke tj.Read the phoneIzvorno postao tutlek
007D - (Multiple Records) SMS Messages (stored on phone)
e ja bi to...kako????
sa strane nadem "d" a gore "7" i onda je izmedu 00...jel to to??
i onda tamo ukljucim sta???1???
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks