Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Samsung i9000
    Operater
    Vip
    Bodovi
    7.390
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.390, Nivo: 20
    Bodovi: 7.390, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao m...
    ja sam uzimao do kraja reda (sa UltraEditom sam izvlacio)... tj ides do kraja bloka i onda eventualno uzmes par FF-ova tako da velicina file-a bude djeljiva sa 16. Nisam 100% siguran da to mora bit tako, al koliko sam vidio u onome sto je splitao svi su djeljivi sa 16. i onaj RSA sam uzeo 2048 iako je negdje oko 1500 dovoljno...

/edit
    neke grupe su varijabilne velicine, neke su fixne... al sve su odjeljene tim hrpama FF-ova kao nekakvim buffer zonama... trebas u biti sam pronaci kraj grupe
    Evo uspio sam si napravit backup!

Nisam trebao pazit na kraj bloka, rezao sam kako je pisalo u shxcodecu i sve je dobro proslo. Nakon 2 sata yueta ipak se vracam na svoj modani v360v jer mi se ne sviđa kineština, engleski itap, lijeva bocna tipka je cancel... ma zbilja bi trebalo napravit cro monster pack sa nasim language packom i sređenim tipkama...

Edit:
    i ima pravo m..., vodafonove ikonice od baterije i signal strenghta su lijepse...

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Motorola Atrix 4G
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    38.840
    Nivo
    48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Bodovi: 38.840, Nivo: 48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao spade
    Evo uspio sam si napravit backup!

Nisam trebao pazit na kraj bloka, rezao sam kako je pisalo u shxcodecu i sve je dobro proslo. Nakon 2 sata yueta ipak se vracam na svoj modani v360v jer mi se ne sviđa kineština, engleski itap, lijeva bocna tipka je cancel... ma zbilja bi trebalo napravit cro monster pack sa nasim language packom i sređenim tipkama...

Edit:
    i ima pravo m..., vodafonove ikonice od baterije i signal strenghta su lijepse...
    ja bi to začas napravio, samo nemam v360 jer bi ga morao stalno flashati da vidim kako ide napredak...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 1079
    Posljednji post: 09-01-2011, 21:38

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove