neznam kaj da vam kazem inace mob ko mob je super
neznam kaj da vam kazem inace mob ko mob je super
A ja razmišljo zamjeniti svoju N70 za N80, dobro da ste otvorili ovu temu, mislim da ću ipak odustati od zamjene, barem za sada![]()
Bećar
A eto vidiš... Čini mi se ili da je nokia malo uranila sa izbacivanjem moba na tržište ili si ti MarioM samo naletio na loš primjerak...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ićo, loš primjerak ili ne, za 6 soma bi razvalio cijeli mobis! Ma čak da mob košta 600 kn bi podigao paniku! lepo im zaprijeti da ideš s tim u novine! dobil buš 2 nova a ne jedan![]()
LOLIzvorno postao Ićo
Meni se čini-sredina. Nokia je ponudila loš uređaj.
Na dosta foruma ljudi se žale na novu N seriju, i na N80 i na N91. Čini se da su neke stvari na brzinu napravili samo kako bi što prije izbacili nove modele.
Ja sam isto bio zagrijan za N80, ali me je ovo sve skupa ohladilo...
Evo upravo sam sve pročitao i stvarno sam razočaran ali još uvijek me nevjerovatno privlači![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Mislim da je prije da su se sami žurili zbog pritiska javnosti i zbog stalnog odgađanja služebnog izlaska... Najavi uređaj, ali ne određuj ni datum, ni kvartal... Znam da im to predstavlja dobitak, ali ovakvim srljanjem i lošim glasom, a bogami i dizaster cijenom, model bi mogao gadno podbaciti, a oni se pravdati spikama "to je pionirski model, na to smo i računali"... Blah!Izvorno postao Mobyy
Prestanite pljuvati po telefonu, demoralizirate me , dodje mi da ga bacim u zid! 6000 kn!!!!! Jooooj, ....al sve sto ste rekli stoji.![]()
Sori, Mario, znam kak ti je, ali činjenice su činjenice... Prije ili kasnije se moraš negdje opeći...![]()
NE!!! O zid, jesi lud!!!Izvorno postao MarioM
Pusti što mi naklapamo. Bitno je da si ti zadovoljan.
Meni ti od velike važnosti igra dobar zvučnik i dobar mp3 player, a na svojoj 6680 mogu o tome samo sanjati. N80 je, kako sam pročitao u tome i previše dobra.
Neka prođe malo vremena, daj da pozitivne stvari isplivaju na površinu.
A zvučnik, pretpostavljam je odličan-kad sam imao N70, jednom sam je uključio u avionu odmah po slijetanju i ugodno se iznenadio jer je ona početna melodija nadglasala zvuk mlaznih motora. Ej, koji filing!![]()
jednom rjecju KATASTROFA
Bookmarks