Zavisi kada si predao zahtjev. Zovi službu, pa ih pitaj...
Pitanje: Kada se dobije Ipod?
Tj. Zanima me zato što sam ja dobio MaxADSl još kad je bila akcija sa Divx player-om.
A nisam dobio ni njega ni Ipod? (znam da se nedobije oboje)
Dali se to stvarno dobije?
Zavisi kada si predao zahtjev. Zovi službu, pa ih pitaj...
Curi je stigao ipod cca tjedan dana nakon što su joj ugradili dsl...
Meni je divx došao oko mjesec dana poslije ugradnje
To ti ne ovisi o t-comu, vec o firmi koju oni angaziraju da im, odnosno njihovim korisnicima dijeli nagrade, odnosno Ipod.
Prvo moras biti siguran da si uso u onaj broj dok su imali na zalihama, onda ti ovisi gdje zivis, u pravilu ekipa koja je izvan vecih gradova njima kasni poprilicno, onda trece oni to salju vrlo vjerovatno city expresom (meni su bar DVD slali), pa sad dok to oni distribuiraju.
Ugl zovi SZK, gnjavi ih da ti ti je tvoj poklon, inace bi se moglo desit da ga ne dobis, ja svoj DVD player nebi dobio da nisam bio dosadan, doduse cekao sam ga preko 2 mj, jer su bili neke sjebali, onda konacno kad su ga dofurali, nisam bio doma, pa sam morao u Samobor u sjediste city expresa po njega![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ja živim 15 km od većeg grada, a od predaje zahtjeva mi je tip za tjedan dana došo i postavil adsl i za 3 dana mi je došel ipod![]()
E vidiš ja ti nisam te sreće u 4 mjesecu sam predao zahtjev u petom priključili a sad smo u šestom mj. i od Divx-a ništa.Izvorno postao ipavli19
meni nije ništa došlo jer ja moram uzet među prvima... :bunny:
Seriously?
ja sam dobio 2 obracunska razdoblja flat...
i to je nesto, premda bi mi ipod bio drazi poklon:bunny:
i s obzirom da neki nisu nista dobili![]()
VK 1010-IO
Nije da nisu ništa dobili, već su onda slali zahtjev za priključak van promotivnog razdoblja...
Bookmarks