mozda imas neki spyware ili tako nesto...skini spybot
ovako instaliro sam si kaaza i od onda sva sranja, sto puta se moram spajat na net da bi mi se uspio spojiti, a kada se i uspije onda kada mi otvara npr yahoo vidim da ide sa otprilike 0.1kb po sekundi, i na kraju niti ne otvori, nakon sto spajanja onda mi radi normalno, tako da je sranje svaki puta kada ocu na net!!! deinstaliro sam kaaza....nista deinstaliro i ponovo instaliro modem... opet nista
kaj da radim?!?!?!?![]()
mozda imas neki spyware ili tako nesto...skini spybot
Forumaš godine :)
skinuo i nije to, sve je isto!
za spajanje na net mi treba oko 20min pokusavanja
fuck the kazaa, winmx je bolji
ja isto koristim winmx i sve 5!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
KaZaA barem za sada sto se tice programa i toga (ne glazbe) nema premca...
edit: Ovo se odnosi na veljin post
@coma
Imas antivirus instaliran na kompu?
@ sezam: ja sam imao i kazza i winmx, ali nekak mi je winmx pouzdaniji i brži, a jedino što skidam je mjuza, a za programe neznam
nemam nikako da to napravim ali vidim da cu morati
pa moras... ja dnevno dobijem cca. 10-15 virusa na mail ... vjerujem da ih i ti dobivas
Sad je dovoljno samo se spojit na net da pokupiš neki virus
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
nedobivam, brisem sve mejlove za koje neznam od koga su i za koje neznam da mi trebaju biti poslani!
problem je bio u necemu drugome, ali hvala na pomoci svejedno!
Ako si dobio mail od nekog dobio si virus bez otvaranja attacha..........
Eh zato si fino skinite mailwasher pa izbrišite neželjene mejlove dok su još na serveru. Tako to ja radim.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ili neki antivirusni program da pregleda mailove...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
ili oboje![]()
Bookmarks