kako gdin Vuki kaže, trenutno, i uvijek mi se u pozadini vrte ovi programi:
Active Today - jednom rječju kao Desktop na kompu, dakle klasični screensaver ili neku sliku kao background, nego mi se svakim otvaranjem poklopca na zaslonu pojavi memo, to-do lista, tj podsjetnik, prečac za poruke, i prečac za 5 aplikacija koje najviše koristim, po želji se ugodi.
Launcher - optimizacija menija, tu si poslažem ikone i aplikacije po želji, a u pozadini je ona slika od win-a, pa sve liči kao ikone na desktopu.
Call Manager - program koji može snimat razgovore, snimat sve ostale razgovore(kao diktafon), ima puno dodatnih stvari za pračenje svih poziva.
World Clock Pro (Psiloc) - iako ima mogučnosti da se vidi trenutno vrijeme u svim gradovima i još kojekakvih prednosti, ja ga isključivo kao "svaki dan aplikaciju" koristim u obliku "multi alarma" koju podržava, znači ne da svaki put kad mi odzvoni jedan, moram stavit drugi, ili isti ponovo aktivirat, ovaj može imat više različitih alarma i to s ponavljanjem (dnevno, tjedno, odrežen dan u tjednu itd.)
FS Caller - Full screen caller, dakle kao i večina, služi da kad me netko zove, kao prikaz na ekranu pojavljuje se slika maximalne rezolucije ekrana.
MUM SMS - služi za zaštitu kompletnih poruka, dakle i Inboxa, i Outboxa, i Senta i Drafta. Ujedno ih i optimira, tj. ima dodatnih opcija za samo primanje i slanje poruka osim same zaštite čitanja i općenito ulaska u folder Poruke.
ALON Mp3 player - vrlo jasno; mp3 player, svaki dan slušam glazbu na mobu.
Autoexec - aplikacija koja, bez obzira na sve, "prisilno diže" sve ove gore navedene aplikacije pri startanju moba.
Imam još korisnih aplikacija koje koristim, poput FE Explorer, Photo Rite, Backup Contac, Task Spy, Anti Virus, System explorer, File Manager, More media, Xsound, itd., ali nisu "za svaki dan".

Odgovori uz citat
Bookmarks