Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam ja svakakvih cuda na mojoj njoki ali bas must have mi nije nijedan da ga svaki dan koristim.Valjda me prosla zaludenost

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    6280 (1GB), E50 (2GB)
    Operater
    VIP
    Godina
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili
    imam ja svakakvih cuda na mojoj njoki ali bas must have mi nije nijedan da ga svaki dan koristim.Valjda me prosla zaludenost
    netko objektivan
    "Istina je pitanje (ne)prijateljstva"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC Tytn 2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dred
    netko objektivan
    gle ovak...niti jedna aplikacija na mobu ti nije potrebna...recimo, meni ne treba ništa više od Javiti se na mob i poslat sms, ali me neke stvari usrečuju i olakšavaju! recimo danas sam si stavil Resco photo viewer, program za pregled slika...ma ne može se usporediti s nikakvim preglednikom na dummyju...prog. je bolest...em slike 10 puta brže otvara,možeš si lepo poštelavati contrast,bright...sve sve...onda recimo, skinul sam si jedan alarm manager...postaviš si za svaki dan da ti alarm svira u određeo vrijeme...ja neznam da li to imaju dummyi, pa recmo profile changer...ako imam svaki dan predavanja, lepo si stavim da u 7 ujutro do 12 da mi je mob na stišanome i ne moram se opterečivati onako pospan ujutro da li sam ugasio zvuk ili ne!
    Ukratko, bez svih tih programa ti možeš, jednostavno neki ti uvelike olakšavaju neke stvari koje moraš raditi na dummyju

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako gdin Vuki kaže, trenutno, i uvijek mi se u pozadini vrte ovi programi:

Active Today - jednom rječju kao Desktop na kompu, dakle klasični screensaver ili neku sliku kao background, nego mi se svakim otvaranjem poklopca na zaslonu pojavi memo, to-do lista, tj podsjetnik, prečac za poruke, i prečac za 5 aplikacija koje najviše koristim, po želji se ugodi.

Launcher - optimizacija menija, tu si poslažem ikone i aplikacije po želji, a u pozadini je ona slika od win-a, pa sve liči kao ikone na desktopu.

Call Manager - program koji može snimat razgovore, snimat sve ostale razgovore(kao diktafon), ima puno dodatnih stvari za pračenje svih poziva.

World Clock Pro (Psiloc) - iako ima mogučnosti da se vidi trenutno vrijeme u svim gradovima i još kojekakvih prednosti, ja ga isključivo kao "svaki dan aplikaciju" koristim u obliku "multi alarma" koju podržava, znači ne da svaki put kad mi odzvoni jedan, moram stavit drugi, ili isti ponovo aktivirat, ovaj može imat više različitih alarma i to s ponavljanjem (dnevno, tjedno, odrežen dan u tjednu itd.)

FS Caller - Full screen caller, dakle kao i večina, služi da kad me netko zove, kao prikaz na ekranu pojavljuje se slika maximalne rezolucije ekrana.

MUM SMS - služi za zaštitu kompletnih poruka, dakle i Inboxa, i Outboxa, i Senta i Drafta. Ujedno ih i optimira, tj. ima dodatnih opcija za samo primanje i slanje poruka osim same zaštite čitanja i općenito ulaska u folder Poruke.

ALON Mp3 player - vrlo jasno; mp3 player, svaki dan slušam glazbu na mobu.

Autoexec - aplikacija koja, bez obzira na sve, "prisilno diže" sve ove gore navedene aplikacije pri startanju moba.

Imam još korisnih aplikacija koje koristim, poput FE Explorer, Photo Rite, Backup Contac, Task Spy, Anti Virus, System explorer, File Manager, More media, Xsound, itd., ali nisu "za svaki dan".

Slične teme

1. Problemi startaju vam se programi koje ne želite stratati
    By CroSatMan in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 14-05-2005, 11:05

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove