Ovo potpisujem, samo mi nije jasno sto si htio postici s tim da je rasklopljena nokia 6280 veca od vecine symbiana. Pa nece covjek stalno nositi rasklopljen mobitel.Izvorno postao Ico86
Ovo potpisujem, samo mi nije jasno sto si htio postici s tim da je rasklopljena nokia 6280 veca od vecine symbiana. Pa nece covjek stalno nositi rasklopljen mobitel.Izvorno postao Ico86
Kad je sklopljen 6280 je manji od recimo 6630 za 10mm, a to i nije previše... Jedino što je malo uži...
Istina da ga neće nositi rasklopljenog u đepu...
A mislio sam, ono kada hoćeš pisati poruke moraš otvoriti 6280 ili kada zoveš nekoga, pa onda vidiš da je veći od npr.6630...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma velicina mobitela kada ga drzis u ruci je potpuno nebitna, ma i opcenito vazno je da stane u đep.
Sve što je manje od PDA je OK![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Velicina moba meni nije vazna![]()
6280 moraš otvoruti samo za pisanje poruka,a sve drugo mozeš obaviti sa zatvorenim mobom- čitanje poruka, pozivi, slušanje muzike, fotkanje, surfanje, itd.Izvorno postao Ico86
![]()
PREDATOR
A kako misliš nazvati neki broj koji nemaš u imeniku, i koji prvi put zoveš... Za tako nešto trebaš otvoriti mob jer su ti potrebne tipke... Ali idemo malo OffT...
debelooo ste otišli u OT![]()
Resco Photo Viewer - preglednik i photo editor (predobar)
FSCaller - moram li objašnjavati?!?
BlackList - to ti je ono kada te maltretiraju obožavateljice a ti ih zbanaš da te ne ometaju
World Clock Pro - home: zagreb, destination city: Adelaide (Australija)... da vidim koliko je sati kod frenda u australiji, a ujedno i super budilica
PowerLock - locker i screensaver
MobiFun Soft Smart Settings - radi ti šorkat na desku za brzi pristup stvarima koje najčešće koristiš (odlična stvarčica)
FlashSMS - ...
FileMan - ...
...
Zadnji uredio fly::nan : 15-06-2006 u 12:58 Razlog: na zahtjev ;)
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
vratite se na temu..sljedeče offove brišem,a učestalo ponavljanjepojedem
![]()
Resco Photo Viewer
FSCaller
agile messenger
mms it
handy photosafe
sysman
alon screan capture
total ir remote
mobile search
power dictaphone
font viewer/remover
wma,ogg play
fly cam
graphic calculator
A možete napisati čemu koji program služi.... Ako nije problem, naravno...
imam ja svakakvih cuda na mojoj njoki ali bas must have mi nije nijedan da ga svaki dan koristim.Valjda me prosla zaludenost![]()
netko objektivanIzvorno postao lili
![]()
![]()
![]()
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
ovo je najstandardnija stvar za 6280 + status multimedije (radio mp3) + kalendar (u jednom retku napisano) + možeš sam odabrati što hoćešIzvorno postao fly_nan
ali da netko ne misli kako ja želim hvaliti 6280 jer mislim da nije "dummy" - ovo navodim samo usporedbe radi
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
Bookmarks