Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 48

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    6280 (1GB), E50 (2GB)
    Operater
    VIP
    Godina
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nema razloga da budem ljubomaoran... mene je samo zanimala platforma i njena upotreba... evidentno je da će u budućnosti sve više biti zastupljen symbian (ili neka još jača, novija verzije) samo trenutno je upitno koju upotrebljivost ima ova platforma s obzirom na ograničavajuće čimbenike tipa: zaslona ili tipkovnice.... isto tako ne znam kako se ponaša ova platforma (koliko je bugovita, kakav je odziv - jel brza itd.)...nadalje dimenzije tih telefona su u pravilu veće i samim time takvi telefoni su teži - pa ne želim nositi poseban ruksak za mobitel ili da mi para džep košulje...

da tvrdim da je symbian lošiji bilo bi kao da tvrdim da je xp gori od 95...

ono što tvrdim da je 6280 dobro pogođen omjer u tehnologijskom - dizajnerskom - praktičnom smislu... jel se ne slažete?

osim toga, mislim da se symbian skupo plaća ali to je tako pa tko voli nek izvoli...

p.s. isto tako sam tvrdio da su kamere u telefonima totalno nepraktične i skoro pa besmislene sve do pojave 2Mpix - a i ona bi mogla biti bolja...
    "Istina je pitanje (ne)prijateljstva"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    HTC Tytn 2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isto tako ne znam kako se ponaša ova platforma (koliko je bugovita, kakav je odziv - jel brza itd.)
    bugovita, možda, recimo Os na n80 je dosta bugovit, ali sve je riešivo novim firmwareom...što se tiče brzine, sporiji je od dummy telefona, pogotovo stariji sym. tipa 3650,6260,6600...

adalje dimenzije tih telefona su u pravilu veće i samim time takvi telefoni su teži
    istina,ali nebre se reči da ni tvoj 6280 nije baš mrvica

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG L80
    Operater
    VIP,TELE2
    Godina
    41
    Bodovi
    10.007
    Nivo
    23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Dred
    ...nadalje dimenzije tih telefona su u pravilu veće i samim time takvi telefoni su teži - pa ne želim nositi poseban ruksak za mobitel ili da mi para džep košulje...
    Ajde ne pretjeruj pre više.
    Ako ti stane kutija cigareta u đepu onda ti stane i symbian

It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    6280 (1GB), E50 (2GB)
    Operater
    VIP
    Godina
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koji je ovo mobitel na slici? ne prepoznajem ga....

što se tiče veličine 6280 on je na gornjoj granici (prema mom sudu) - dimenzije mu se neznatno razlikuju od npr. kompaktnog w800 ili k750i čija veličina recimo bi bila idealna... što se tiče mase - 100 g bi bilo otprilike idealno a ja sam 6280 "oprostio" 15-ak grama s obzirom da ima veliki diplay i rasklopni mehanizam... prije sam koristio 6230 dugo vremena (0d 2004.) i moram reći da su njegove dimenzije idealne ali mu je dimenzija displaya katastrofalna (u usporedbi s aktualnim modelima) - 6230 je bio savršen mobitel svog doba...

opet na symbian: ta činjenica da je ova platforma u pravilu sporija i da je bugovita i da zahtijeva neke intervencije, servise i kablove mi je ipak odbojna i morat ću čekati neka druga vremena...mada bih i sad rado da se nađe nokia 9500 za male novce uletio u takvu trgovinu - za ovaj model smatram da može iskoristiti kapacitete operativnog sustava - drugi ipak u manjoj mjeri...
    "Istina je pitanje (ne)prijateljstva"

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    što se tiče veličine 6280 on je na gornjoj granici (prema mom sudu) - dimenzije mu se neznatno razlikuju od npr. kompaktnog w800 ili k750i čija veličina recimo bi bila idealna... što se tiče mase - 100 g bi bilo otprilike idealno a ja sam 6280 "oprostio" 15-ak grama s obzirom da ima veliki diplay i rasklopni mehanizam...
    A kada rasklopiš 6280, kolike su ti onda dimenzije?? Onda je veći i od symbina (recimo 6630,6680,N70)...
    Što se tiče težine, 6630 i N70 teže 127grama... Svaki taj gram viška (njih 12) u odnosu na 6280, se isplate, s obzirom na mogućnosti mobitela...

opet na symbian: ta činjenica da je ova platforma u pravilu sporija i da je bugovita i da zahtijeva neke intervencije, servise i kablove mi je ipak odbojna i morat ću čekati neka druga vremena..
    Što se tiče bugovitosti, tu se ne bi složio s tobom...
    Imao sam Nokiu 6600, a cura ga još uvijek ima, symb, i gore je valjda prvi soft... Mob radi bez greške, nikad nije fleshan, i postpuno je stablian...
    Trenutno koristim 6630, sa (pred)zanjim softom gore i mob mi se nije još niti jednom zblesirao, resetirao...

Jedino potpuno novi modeli Symb Nokia, npr N80 imaju problema sa stablnošću softa, ali sa novijim softom i to se riješava... A niti tvoja 6280, nije neki mob koji bi se mogao pohvaliti sa stabilnim softom... Koliko se sjećam, kada je izašao u prodaju, svima se mob resetirao, blesirao, pa su ga morali nositi u servis da se stavi novi soft...Prema tome, symbian iliti Series60 nije ništa buovitiji od Series40 ili dummy-a...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.279, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico86
    A kada rasklopiš 6280, kolike su ti onda dimenzije?? Onda je veći i od symbina (recimo 6630,6680,N70)...
    Što se tiče težine, 6630 i N70 teže 127grama... Svaki taj gram viška (njih 12) u odnosu na 6280, se isplate, s obzirom na mogućnosti mobitela...

Što se tiče bugovitosti, tu se ne bi složio s tobom...
    Imao sam Nokiu 6600, a cura ga još uvijek ima, symb, i gore je valjda prvi soft... Mob radi bez greške, nikad nije fleshan, i postpuno je stablian...
    Trenutno koristim 6630, sa (pred)zanjim softom gore i mob mi se nije još niti jednom zblesirao, resetirao...

Jedino potpuno novi modeli Symb Nokia, npr N80 imaju problema sa stablnošću softa, ali sa novijim softom i to se riješava... A niti tvoja 6280, nije neki mob koji bi se mogao pohvaliti sa stabilnim softom... Koliko se sjećam, kada je izašao u prodaju, svima se mob resetirao, blesirao, pa su ga morali nositi u servis da se stavi novi soft...Prema tome, symbian iliti Series60 nije ništa buovitiji od Series40 ili dummy-a...
    Ovo potpisujem, samo mi nije jasno sto si htio postici s tim da je rasklopljena nokia 6280 veca od vecine symbiana. Pa nece covjek stalno nositi rasklopljen mobitel.

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kad je sklopljen 6280 je manji od recimo 6630 za 10mm, a to i nije previše... Jedino što je malo uži...
    Istina da ga neće nositi rasklopljenog u đepu...
    A mislio sam, ono kada hoćeš pisati poruke moraš otvoriti 6280 ili kada zoveš nekoga, pa onda vidiš da je veći od npr.6630...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Datum registracije
    Sep 2004
    Bodovi
    13.279
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma velicina mobitela kada ga drzis u ruci je potpuno nebitna, ma i opcenito vazno je da stane u đep.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.202
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.202, Nivo: 36
    Bodovi: 22.202, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Ukupna aktivnost: 99,9%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico86
    Kad je sklopljen 6280 je manji od recimo 6630 za 10mm, a to i nije previše... Jedino što je malo uži...
    Istina da ga neće nositi rasklopljenog u đepu...
    A mislio sam, ono kada hoćeš pisati poruke moraš otvoriti 6280 ili kada zoveš nekoga, pa onda vidiš da je veći od npr.6630...
    6280 moraš otvoruti samo za pisanje poruka,a sve drugo mozeš obaviti sa zatvorenim mobom- čitanje poruka, pozivi, slušanje muzike, fotkanje, surfanje, itd.
    PREDATOR

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Problemi startaju vam se programi koje ne želite stratati
    By CroSatMan in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 14-05-2005, 11:05

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke