Evo ja cu navest samo neke koji su meni najkorisniji : Office za symbian ( word, excel , power point ) , adobe PDF ( citanje PDF formata ), Answering mashine ( sekretarica koja se javi nakon odredjenog vremena u koliko nisi u mogucnosti javiti se i pozivatelj je u mogucnosti ostaviti ti poruku na memoriju telefona tak da nemoras trosit novac na sekretaricu kod preslusavanja poruka ), blacklist ( program s kojim moze blokirat ili dopustit pozive ), Control Freak ( program s kojim mozes kontrolirat kompjuter preko bluetootha, mozes takodjer i kontrolirat winamp - prebacivat pjesme, utisavat / pojacavat,..) handy zip ( program za zipovanje/unzipovanje fajlova ) Theft ( program koji onemogucuje/zakljucava mobitel u sucaju kradje ili promjene SIM kartice sa alarmom koji se oglasava i porukom na ekranu koja ispise nesto kao : "This mobile phone is lost/stolen!! Please contact.. blablabla ) Smart Com Pro ( Program s kojim mozes postavit sliku pozivatelja preko cijelog ekrana i slicno ) Smart Settings ( nesto kao start meni od windowsa s kojim mozes dodavat hrpu programa na lijevu tipku na standby-u ) Moble Search ( pretrazivac mobitela - nesto slicno kao search na windowsu ) TomTom ( GPS navigacija ) Photo Editor ( program za editiranje slika , dodavanje efekata na slike, objekata,... ) Photo twister ( program koji izoblicuje slike, zezalica za kameru s kojom mozes napravit super smijesne slike ) Eti CamCorder ( program s kojim mozes snimat kvalitetne video zapise jel nekodira u 3gp vec sprema u avi format ) smart movie ( program za gledanje avi formata i filmova ) Screenshot ( program za pravljenje screenshotova ekrana mobitela ) Appman ( system tool za killanje procesa, kompresiranje RAM memorije,... )

Eto to su programi bez kojih nemogu, a ima jos hrpa pored ovih koje sam naveo...