spojio sam disk na drugi komp, uspješno skinu sve vrijedne podatke, vratio disk u drugi komp, i spremio se formatirat disk, a kad ono jednom mi prepozna 1 particiju kao fat na njuoj je 98, a za drugu mi napiše kao da particija nije formatirana, i ponudi formatiranje, kaj ja i jželim, ali on meni neda, napiše da je kao neki hardWare problem s diskom, i resetira komp, i tako probo ja par puta, i svaki put mi je drugačije, neki put mi uopče ne prepozna ni fat ni ntfs particiju, a drugi put prepozna jednu i drugu, i kad je uredno prepoznal Ntfs part na kojoj je xp tek tada mi ponudi reinstalacijum, ali ja sam odabral formatiranje.Izvorno postao domy_os
I formatiro ja disk, stavio SP1 i 2 i zakrpe, par programa, i onda Neki dan windowsi mi se počnu otvarati, očitavati, one bijele vodoravne crtice na dnu ekrana idu oko 5 min od početka do polovice, kraj samo preleti, zašto, što se kod tih crtica dešava, učitava?
inače nemam niti jedan novi program več sve šta je na kompu bilo i prije a radio je super.
Dali je disk dao svoje?
Aha jučer mi se bez razloga dok sam bio na netu restartao, e da mi je to napravi dok sam skidao neki veči file dial upom, bacio bi ga s drugog kata.
Dal ima koji program kojim mogu beckupirat svježe podignute windowse sa svim programima, tj sa svime što trebam, driveri, lozine za internet, sve, baš sve. i da taj beckup vratim kada dođe do problema, ako je moguče samo na formatirani disk, ako ne onda samo na instalirane windowse.
Sorry zbog dugog teksta.

Odgovori uz citat
Bookmarks