= Citat = Izvorno postao nix1001
Meni se to događalo kad sam imo Pandu-antivirus, u svakom slučaju otiđi u SafeMode i tam nekaj probaj napravit
imam pandu, ali ne na tom operativnom, nego na ovom s kojim sam sad spojen 98se, oba operativna su na istom disku, ali različitim particijama.
Na xpu, nemam nikakve antiviruse, firewal i dr, samo sp1 i 2, i to mi je dovoljno.
Da ne zaboravim napisati, probao safe mode, nište ne podiže ga ni tada, kaj god uzmem by prompt, il nekaj drugo uvijek isto stalno se resetira i opet, i opet, i opet..... ludnica, ako je iako moguče da ne formatiram disk, da bar mogu s ovog operativnog na onaj na kojem je xp, pa da skinem sve šta je korisno i napravim format C: i problem riješen, ali 98 se ne čita NFS sustav zapisivanja.
Imao sam dosta problema svakakvih, manje više je izbacilo poruku i onda znaš kaj ne štima al ovak, kak da ja znam kaj je. instaliral nisam niš, jednino što sam zadnje radio je da sam gledo slike s moba, tj imo sam spojen kabl na usb, al ne vjerujem da bi zbog toga bilo problema.
ajd pomozite, bar nekak da uspijem doč do podataka, na nfs particiji.