Vidi kak je konektor sastavljen, tj. jel izliven ili se može rastavit.
Evo, ne mogu spojit mob sa kompom, jer mi je vald kabel pregorio...
Onako osjeti se neka paljevina iznutra, i kada ga spojim na mob, uopce se ne pojavi nista na kompu, a obicno se pojavi ili da je mobitel nije dobro spojen, ili vanjski zaslon na mobu zasvjetli, pa to znaci da je spojen
Eh sad ja vas pitam dal da ja kupujem novi kabel, ili ovaj mogu kako spasit/popravit??![]()
![]()
Vidi kak je konektor sastavljen, tj. jel izliven ili se može rastavit.
Ne znam da li se da popraviti, ali ako je pregorio onda nema teorije. A ako ga popraviš(nekako), onda on ne će biti siguran za rad. Flashas mob i kabal odjednom ne radi ili još gore ako mijenjaš bootloader.
A kako si to uopće uspio?
A cini se da se ne moze rastavim milom, nego silomIzvorno postao domy_os
Izvorno postao Skorpion
A ne znam ni sam kako sam to uspio napravit....
Sinoc mi je pregorio kada sam prebacivao neke skinove na mob, a i sinoc mi nije htio pokrenut ni jedan motorola program na kompu, ni nakon resetiranja...
Nesto se tu cudno događa![]()
Kabli sam po sebi nemoze izgoreti, uzmi si instrument i neku iglicu, ali mora ti jos neko pomoci, i polako pin po pin meri, a ako je izgoreo, najverovatnije los spoj mob i komp i grejao je. Ako si vican sa lemilicom da se napraviti, jer nije ni jeftin.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Ako je konektor izliven, nema teorije da središ, tj. možda ga i uspiješ rastavit, al ponovo sastavit nema teorije, trebat će ti novi konektor.
motorola kabel, ne može pregorit, jedino da ga spojiš na ne znam recimo 15A direktno. ali tad bi se rastopio.Izvorno postao prpic
očisti ga
bilo je već govora o tome na forumu i rješavalo se na način kako je Inovator rekao. I ja sam imao jednom takvo iskustvo! Samo malo alkohola i kontakte i cijeli konektor očistiti i morao bi proraditi!
moji kad su usli u kucu osjetila se neka paljevina iz sobe![]()
da bi ti općenito kabal izgorio, tj. u tvom slučaju stopio se, moraš ga "kratko spojit" na visoku struju, recimo direktno spojiš u utičnicu na 220 V, 15 A, a to sigurno nisi napravio. Vjerojatno bi i ti pregorio skupa s njim.
vjerovali ili ne,nije uopce potrebno 220v i 15A,meni se skurio isto tako,i to jer je neki debilni kineski i kontakti su se unutra dodirnuli i zice su se stopile,a i kasnije mi je USB na kompu vrisnuo.![]()
220V nije potrebno, ali visoka struja jest.Izvorno postao sfreak
na USB možeš dobit nekih pola ampera, što opet kroz duže vrijeme u kratkom spoju može stopit te žice, koje su podosta tanke
evo rastavio sam kabel, i sve u redu.... ne vidim nista da bi lose izgledalo...
a to mi se sve jucer pocelo događat kad sam prebacio vista skin na mob, i onda sam pokusao prebaciti jos jedan skin na mob, ali mi nije htio pokrenuti ni jedan moto program... i nakon resetiranja kompa, isto nisam mogao pokrenut ni jedan motorola program, a sve ostale programe sam mogao pokrenut...
I onda sam danas uspio pokrenut p2k tool i spojim mob na kabel, i nece, nista...
ne javlja nista.. cekam nekih 5 min, nece... isto tako sam par puta napravio, al nece.. i pomirisim kabel, nest smrdi
i moji dosli iz getroa i pitaju me sta sam spalio jer nesto smrdi po gumi![]()
pa probaj sa unimerom jel izgorio ili ne...Izvorno postao prpic
evo nesto sam iskemijao, ne znam ni ja sta, ne pitajte... uglavnom radi
![]()
Ma daj sta se zajebavas sa time......ja sam u Massivu kabal kupio za 8kn.....
Odi i pogledaj mozda ih jos ima....
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Gdje je ta trgovina(ako to je trgovina)??
Preko puta Boe...mala trgovina informaticke opreme ... Massive.
Ako nema tamo pogledaj malo nize u istoj ulici preko puta kemijske cistionice imas trgovinu ... Mobil (mobiteli i sva popratna oprema za njih, te audio/video kablovi svih pogucih vrsta)
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
jel to možda u lučkom il tak neš??Izvorno postao zrino
A KAJ SAD TI GLEDAS�
i prpic i zrino su iz Slav. Broda, pa pretpostavljam da opisuju plan tog grada.Izvorno postao Ifrit
Bookmarks