jel ima netko da ima edge mob i da gleda rtl preko toga, npr 6230 ili neki umts/edge ali da gleda tamo gdje nema 3g...?
jel ima netko da ima edge mob i da gleda rtl preko toga, npr 6230 ili neki umts/edge ali da gleda tamo gdje nema 3g...?
RTL možeš gledati isključivo s 3G mobitelima (UMTS). Ja redovno gledam via EDGE jer u mom dijelu nema 3G signala. Ima manjih stanki, ali može se gledati.
Mobiteli koji imaju samo EDGE, a nisu 3G ne mogu koristiti 3G usluge VodafoneLive! portala.
To ti je sva filozofija.
Ta je filozofija kriva jer postoje telefoni koji jesu 3G a nemogu uci na Video streaming. Postoji na www.vipnet.hr popis telefona koji podrzavaju tu uslugu.Izvorno postao Mobyy
Znaci telefon sam po sebi neovisno dali je on ljep i najbolji u kvartu i jos je 3G i niko ga jos nema i najskuplji je nemora podrzavat RTL ili CNN ili EUSport uzivo.
dobar grah daleko se čuje
slazem se sa tobom, ovi u vipu imaju krivu filozofiju, ali isto tako 3 g je potreban za dvosmjerni video kao sto je video poziv, dok za streaming videa sa mreze uopce 3 g nije potreban - prakticno jer sam to sa edge uspio bez ikakvih trzanja, ali to je tako sa operaterima, izmisljaju toplu vodu...
inace kvaliteta tog videa je jako losa, i iznosi 69 kbps....
nisam baš nimalo razumio tvoja posta ali koliko sam uspio skužit ti bi tio gledat RTL preko vodafone portala na ne3G mobitelu ili......
ako je to to što oćeš onda je to nemoguće
stvar je sljedeca:
imao sam n6630 koji mi je nazalost ukraden, i isto nisam imao 3 g signal ali sam snimio link kojeg i dan danas cuvam na kompu i tamo gdje sam imao samo edge mogao sam s tim mobom gledat, pa sad mislim recimo ako uzmem n6230 da li bi mogao gledat ili je sada taj link za rtl drugaciji? mislim da nije jer ga nemaju potrebe mijenjat kad je free?
koji link.daj da probamo.
evo kad sam ga otvorio u notepadu ovo pise:
rtsp://umts.vip.hr/rtpencoder/tv.sdp
Izvorno postao labud
probat ću sutra pa ću javit.
imas tv pa gledaj
Bookmarks