program se zove VSO ConvertXtoDVD, automatski konvertira i film i priložene titlove
imam mali problemčić, imam 30-ak filmova (čitaj nastavaka iz serije) koje bih htio stavit na dvd, problem je što su u na japanskom i ima eng titlove (koje ne bih htio izgubiti) i u divx-u su i preko čega da pržim?
trebao bih help jer je nekoliko ljudi govorilo da će mi se izgubiti titlovi i slika jer je u divx-u, zato pliz mi dajte neki dobar savjet.
unaprijed hvala!!!
...manje je više...
program se zove VSO ConvertXtoDVD, automatski konvertira i film i priložene titlove
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pa mozes koristiti ovo sto ti je V3rt!go predlozio, al u biti bitno ti je samo da film i datoteka iliti file od titlova budu u istome folderu, te da se isto zovu, npr. imas film u avi formatu naziva Da_Vinci_Code.avi, moras imat i file od titlova istoga naziva znaci Da_Vinci_Code.sub
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
mozes uprzit titlove u film sa virtual dub-om
postupak kako ih zaprzit u film:
http://divxstation.com/article.asp?aId=100
Resistance is futile. You will be assimilated!
ok puno hvala, ali mislim čak da su titlovi u filmu, jer nemam neki posebni folder sa titlovima.....
...manje je više...
pa ako su vec u filmu nemos ih izgubit.
Resistance is futile. You will be assimilated!
da to sam i ja mislio ali mi nekaj nije uspijevalo, sad znam u čem je fora, u jednoj sezoni serije ima filmova u divx-u i avi-u i to me zanima kako 10 filmova koji su u različitim formatima spržit, kaj bi trebao svaki pojedinačno enkryptat?Izvorno postao **gogi**
...manje je više...
Bookmarks