Pa onda si kupiš handsfree sa slušalicom koja ima žicu..toliko jednostavno, i košta manje od 100kn
Pogledaj u hami u rk Korzu te tamo na rivi imaš par gsm prodaja
Pogledaj malo i hgspot
U zadnje vrijeme jako puno pričam na mobitel (od kad su uveli đabe za jedan broj ) pa mi se neda držati mobitel na uhu toliko dugo.. E sad, gledao sam malo na vipovoj stranici one bluetooth slušalice, i preskupo mi je.. Koje je najbolje rješenje za najviše 100 kuna? Ne mora biti BT, može biti i žičano ako ne može drugačije
Pa onda si kupiš handsfree sa slušalicom koja ima žicu..toliko jednostavno, i košta manje od 100kn
Pogledaj u hami u rk Korzu te tamo na rivi imaš par gsm prodaja
Pogledaj malo i hgspot
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Možda je ipak bolje prežaliti 200kn više i da uzmeš bluetooth slušalicu.
Sad je na Emshopu Sonyericssonova slušalica 300kn, ali je puno bolje i komotnije riješenje.
Možda je komotnije rješenje, ali više "jede" bateriju mobitela... Ja koristim "obični" handsfree, onaj na žici, i zadovoljan sam...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ne spominjem još i da bt slušalicu moraš puniti, što je obveza (i punjač) više...
Ja slušalicu koristim dok vozim i onda mi se je bt pokazao bolje riješenje od kabela koji mi se sapliću dok mob držim na punjaču.
To sa bateriom i punjenjem priznajem kao nedostatak.Da ne spominjem još i da bt slušalicu moraš puniti, što je obveza (i punjač) više...
ma ne isplati mi se dati preko 200 kuna za BT zato jer handsfree namjeravam koristiti samo dok pričam sa tim jednim brojem jer su mi svi ostali razgovori jako kratki, pa nema potrebe za time..
nego, gledao sam po dućanima i nigdje nema handsfree za T630, nikakav.. Čak ni u hgspotu..
Zna li netko gdje bi mogao naći, možda naručiti negdje preko neta ili nešto
Gledam malo cjenike po netu, onaj logitech easy fit, jel na to idu samo te easyfit slušalice, ili mogu bilo koje spojit, nisam baš uspio skužit![]()
Zadnji uredio quickshare.ri : 12-06-2006 u 21:59
Koliko ja znam, na T630 bi trebala raditi vecina handsfree-ova za "T" seriju. Npr. mislim da bi bilo koji od ovih trebao raditi bez problema:
- http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=11252
- http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=7947
- ...i slicni
A mozda sam i u krivu. Najbolje bi bilo kad bi ti dali odmah u ducanu da probas.
Ako se nevaram na T610/T630 bi trebale pasati one slušalice koje idu i na K700... Čini mi se da je raspored pinova isti, pa bi trebale pasati...
Ali ko što je Ravilov rekao, kada dođeš u dućan isprobaj da li pašu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da, i ja isto mislim, samo sto su slusalice za K700i stereo, a kad to ustekas na T6x0 druga nikad nije iskoristena.Izvorno postao Ico86
Pa ih zato nisam ni spominjao.
Inace da, AFAIK pinout konektora je isti. Isprobano te slusalice od K700i pasu i na P910i, samo sto je isti problem, samo jedna je iskoristena.Sto je malo blesavo buduci da P910i zapravo ima stereo izlaz... Ali izgleda samo na audio izlaz sa strane, a ne na ovaj dolje za handsfree.
![]()
Slušalice za K700 i Z800 koliko sam vidio su iste. Ja sam probao sa Z800 na T630 i definitivno rade ali polovično.
Što se tiče ostalih slušalica pašu sve od Ericssona T28 na ovamo.
Bookmarks