E to nas bude i odvelo u propast jer nam političari i potplačena TV medija i pune uši i mozgove, žele da tako mislimo o samima sebi jer smo si sami najgori neprijatelji!Izvorno postao damgol
Boli ali je istina dobro skrivena!
E to nas bude i odvelo u propast jer nam političari i potplačena TV medija i pune uši i mozgove, žele da tako mislimo o samima sebi jer smo si sami najgori neprijatelji!Izvorno postao damgol
Boli ali je istina dobro skrivena!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
znala sam da nam je vrh drzave tup,ali ovakoooo...
i jos me izivciralao kod onih rusenja kuca sta su ima rusili,a naplacivali im porez normalno 10 pa i vise godina...
ne platis mjesec dana telefon vec te iskljucuju,a ovima milijune eura oprastaju.....puj mater im njihovu...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
E a pazi sad ovo recimo koliko je sirotinja zakinula svoju državu kupujući mobitele na crno od tamo nekih dilera
Pa još kako do nelegalnoga softvera su svi ti sirotanovići došli za svoje PC, a da nam dragoj državi nisi platili PDV.
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nikad neću zaboraviti zgodu kada je u firmu, u kojoj radim, došla porezna inspektorica. Obavila je inspekciju i sve lijepo pregledala i napisala zaključak. Ne znam da li je odvalila kakvu kaznu jer do tih dokumenata ne mogu doći ali poanta je u tome što je nakon službenog dijela, u neformalnom razgovoru, ispričala kakve je probleme imala na granici dolazeći iz Bosne i Hercegovine s PUNIM AUTOM ROBE PROIZVEDENE U HRVATSKOJ KOJU JE TAMO KUPILA po cijeni koja je točno umanjena za PDV?? Porezna inspektorica?? Pa to je kao da kardinala uvatiš da je šef lanca za trgovinu dječicom, kurvama i kokainom.
Pa kaj se uopce cudisIzvorno postao DadusPraskus
To ti je ko ona spika s lovcima i krivolovcima, ta tko je najveci krivolovac ako ne lovac![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
zar nijeIzvorno postao DadusPraskus
![]()
ma hebo takmi sport od kojeg narod ostaje idalje gladan....
ma to sve treba pregazit i gotovo"!
čuj nije da mi nije drago jer i Osijek je u igri...ali ipak....
i jednu stvar za koju sam još više ljut! šta koji klinac ovi iz Dijaspore imaju glasat nama u našoj zemlji???sve bi ja to stero u materno i odreko se takih
drugo....kako god...dotakli smo se politike..a ja ne smijem o tome jer se iživciram jako! **** politiku ANARHIJA!!!!
mama ti sestra!
I sad se idioti čude kad čovjeku pukne film i zapali se zbog 12 tisuća kuna duga poreznoj upravi.
Šta se mora u čovjeku prelomit da se polije benzinom i zapali? Pitam ja to sve vas zagovornike oprosta duga nogometnim klubovima.
Čovijek je nekoliko godina proveo u ratu, dobio je sve moguće psihičke bolesti koje postoje u enciklopediji, otvorio obrt ne bi li bio neovisam o bilo kome, ali neke stvari krenule krivo i glupača u poreznoj mu prijeti ovrhom zbog tih jebenih 12000 kn i još ga vjerojatno pri tom gadi, jer sva ta ekipa po poreznim upravama nastupa s visoka prema ljudima. I šta bi sad jedan običan vulgaris čovjek trebao napravit. PA nisu svjesni da će jednom nekome doć žuta minuta i prije nego se samozapali doći će u poreznu, finu, ministarstvo, sa dinamitom oko sebe k'o u Izraelu, zapalit fitilj i raznijet se u tri pičke materine zajedno sa svim onim službenicima.
Zašto ovom jadniku nije oprošteno 12.000. kuna duga, možda bi ostao živ.
E, ali zato država oprašta dug Dinamu i Hajduku da bi imbecilna nacija i dalje mogla zatvarat oči pred pravim problemima i liječit svoje isprazne duše najbitnijom sporednom stvari na svijetu.
Mogao bih još toga nabrajat, ali držim se teme.
ne daj bože da sad ovo tito vidi..
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Fala vragu da će se dugovi opraštati velikima i bogatima... Tako i u ovom slučaju, "nogometašima" i njihovim "klubovima" jer ipak narod zaboravlja na svakdnevna sranja kad im vlast servira (kruha i) igara... Ljudi, pa takav nam je mentalitet... To se neće još desetljećima iskorijeniti... Preduboko je to u nama... Jedan si dan Majka Terezija, čim se dokopaš vlasti i moći povampiriš se... Balkanac će ostati Balkanac...
Slazem se s frishkim, nas mentalitet je; a bude vec bolje, il mi tu ne mozemo nist promijenit, bolje ista nego nista, jednostavno smo pre tromi za bilo kakvu promjenu, nauceni smo biti pottlaceni!![]()
Zato bi bilo dobro kad bi se prodali Japancima, da nam oni malo vode drzavu i nauce nas redu radu i disciplini te casti nesto sto nitko od nasih politicara nema, da ne spominjem harakiri kad bi neki shef firme zajebo stvar, il nedajboze firminim novcem sagradio kucu svoju i kupio auto.
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
hvala Bogu da ga nemaIzvorno postao azzaman77
a što se tiče stranaka...skužio sam tek sad da više ni jedna nije ispravna.....a pogotovo ovj HDZ sad..šta nam seru protiv našeg bivšeg gradonačelnika.....ma mislim nabijem ih sve!
mama ti sestra!
Bookmarks