heHe a zašto si ti dužan 500kn PDVa? Kako će moja mama primit penziju bude li takvih kao ti previše![]()
heHe a zašto si ti dužan 500kn PDVa? Kako će moja mama primit penziju bude li takvih kao ti previše![]()
Za maminu penziju obratiti se - Mamiću i Štimcu, pošto je njima oprošteno. Meni nije. :bunny:Izvorno postao DadušPraskuš
![]()
Predloženo preoblikovanje profesionalnih klubova, koji bi s nula kuna dugova postali vlasništvo lokalne samouprave, Kajin smatra neprovedivim, jer lokalne jedinice, ističe, nisu u stanju skrbiti ni o bolnicama, a kamoli o klubovima....
kaže Kain
Ja mislim da se priprema teren da Abramovič kupi sve naše klubove
Dabogda.Izvorno postao DadušPraskuš
![]()
Sramota...
@Drug Mile, baci kada uloviš vremena oko i na http://mrak.org, mene nekada razveseli kada vidim da nisam jedini koji se zamara takvim i sličnim stvarima![]()
ma dobro je to.
a novci za eurospko 2012 nisu baceni novci vec ulaganje u sport. tako treba.
dinamo ale ale ale!!!!!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...pa dragi Druže, i mene puno toga nervira, što se tiče eto tog što si naveo a bome i svega što je vezano za branitelje,ali to nije tema - ali je opet sve vezano za tu našu GLUPU; KENJAVU; NESPOSOBNU vladu koja će ovu državu i odvesti u shranje i propast, a zajedno i nas s njom - a oni će se jednostavno odselit negdje drugdje jer imaju ukradene love ko pljeve...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Jel ti znas da da neke drzave i danas imaju dugove zbog organizacija velikih sportskih dogadjanja tipa olipijada i svjestskog prvenstva u nogometu? I to drzave vece i bogatije od Hrvatske.Izvorno postao flOorKilla
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Bookmarks