Probaj prvo sa *#7780# ako to ne pomogne onda *#7370# ali pazi ovaj drugi ti brise sve u telefonu, ukljucujuci i kontakte !!!Izvorno postao Nono01
pozdrav! ovak, jučer sam si htio napraviti backup podataka na svojoj 6600, i ja lepo pokrenem postupak u Suiteu, međutim, žuril sam se nekam i prekinuo sam! i od onda mi telefon zvoni samo onom oriđiđi melodijom, makar sam odabrao custum melodiju u profilima! kaj mislite bi format pomogao? jedino neznam koji da probam, onaj sa zelenom, zvjezicom....ili ima neki soft format kak na ecimo 3650?
Probaj prvo sa *#7780# ako to ne pomogne onda *#7370# ali pazi ovaj drugi ti brise sve u telefonu, ukljucujuci i kontakte !!!Izvorno postao Nono01
jel se to može i na 6600? jer koliko vidim po netu, samo se spominje ovo sa zelenom tipkom, zvjezdicom...kuiš neču zeznut mob. napravio sam backup
Da, napravi hard format sa zelenom tipkom, zvjezdicom i trojkom..
Probaj prvo sa *#7780# ( meni je pomoglo nekoliko puta, pogotovo kod nekih sitnica kao nece da otvori speed dial i sl. ) ako to ne ide, onda radi hard format !Izvorno postao Shamanix
ček a to upišem kad se sustav podigne...ono ko da broj biram?
EDIT: glupo pitanje...jel se može raditi format dok se mob puni...da slučajno ne ostane bez struje?
Zadnji uredio Nono01 : 10-06-2006 u 11:33
Da, to utipkaš ko da biraš broj...
Da, možeš formatirati mob dok se puni... To sam ja napravio sa 6600, jer mi je baterija bila skoro pa prazna, i sve je normalno "ispalo"...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
napravio sam hard...zasada je ok! tnx svima
da ne radim novu temu, nastavil bum, u ovoj!
Gdje treba upisati kod za reset *#7780#...možda tako ko da novi broj zovem??
utipkaš ga ko da ćeš zvati... To ti je to...![]()
![]()
Pozdrav
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks