prijatelj mi moze nabaviti iz srbije za 500eur sa garancijom.odustao sam definitivno.cekam N73 ili K800i.
prijatelj mi moze nabaviti iz srbije za 500eur sa garancijom.odustao sam definitivno.cekam N73 ili K800i.
mislim da se njoka sa ovim mobom bacila unatrag a ne u naprijed
Ne znam kako bih sam sebi objasnio. S jedne strane mi je tajni predmet želja i spiskao bih plaću samo da se domognem ili n80 ili n91...
Ali, s druge strane sam svjestan da u odnosu na moju 6680 ne nudi ništa revolucionarno. Pa niti jedna nema niti autofokus, a hard disk je upitan na n91, čitam da postoje problemi s njime (škripi, podaci "nestaju" pa se opet "javljaju" itd).
uplasio sam se tog kliznog mehanizma i skripanja.jos uvijek imam 3210 i nimalo ne skripi.zar telefon od 6000kn skripi?
3210 je i dan danas pojam telefona, i kvalitetom i dizajnom. Po meni jedna od najljepših nokia ikada.. Nove su iz masprodukcije i štancanja, dobiješ puno, platiš puno, ali je kvaliteta izrade upitna ili nikakva. A ja upravo težim kvaliteti izrade kod mobitela..
ali kosta jaaako puno,a tako lose izradjen.to mi nije jasno.
Vjerojatno će službena verzija odgovora iz Nokije, vezano uz kvalitetu izrade biti tipa-željeli smo ponuditi funkcijama bogat smartphone, što N80 u biti i jest.
Evo sam se danas baš iznenadio kako je novinar u Mobyju napravio test N80. Mislio sam da će je skroz popljuvati, u biti i jest 50%.
U drugih 50% predstavio je sve nove funkcije koje mob nudi i, ono najvažnije-njegovu primjenu i funkcionalnost.
Ali, da budem najiskreniji, nije me ni ovaj test uspio nagovoriti da je kupim.
Danas sam prolazio kroz ZGB, bio sam u dosluhu s dva preprodavača N80. Mislio sam najozbiljnije dati 4 soma (naravno ući u minus na banci), ali me neki unutarnji glas odgovorio.
Bookmarks