eto i jedan dobar philipsov model nakon dugo vremena
![]()
eto, dobih to danas u ruke. kewl mob, zgodno svijetli po rubu oko cijelog telefona bijelim svjetlom kad dolazi poziv, a logo na poklopcu crveno/zeleno... telefon je brzog softvera, za razliku od modela s ekranom u boji koji su tromi (softver izgleda isti, osim ako nisu radili optimizaciju.. vidjet ćemo kad dođe prvi slijedeći s ekranom u boji). koliko god su danas ekrani u boji hit, ovaj telefon ima monokromatski ekran - barem neću oči naprezati po suncu (imaju i monokromatski ekrani svoje prednosti... velike). pozadinsko osvijetljenje je bijelo, kewlersko skroz... i tak.. mali je ful, skup s antenom je manji od mog GD75
to je kao model s malo funkcija, osnovno samo ima pa niti cijena ne bi trebala bit previsoka kad dođe. za sad nemam podatak o cijeni, ako nekakvu nađem na netu okvirnu, javim... al brijem da će to biti lagano elegantan mob za malo para.
javim se kad se malo upoznam s njim, za koji dan...
eh, da... još uvijek nisu u philipsu updateali listu operatera - 219 10 je uobičajena oznaka na ekranu![]()
eto i jedan dobar philipsov model nakon dugo vremena
gledao sam ga malo na mobile-reviewu i nekak mi se tipke (za pisanje sms-a) čine malo udubljene, a i onaj jojstic mi je nekak čudan. A dizajn mi se čini OK.
simpa izgleda... ali samo za poigrati se malo s njim...![]()
Jel istina da se ti Philipsi jako puno kvare?
She is my sin...
gdje si to čuo? mislim, nisam ih imao na duže vrijeme, a ovo što su mi prolazili kroz ruke djelovali su u redu, tako da ti ne znam niti potvrdini niti opovrgnuti
Jesi našao kakvu okvirnu cijenu?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
njet, komrad!
Bookmarks