Pa da kažem i ja nešto..
Imao sam 6630 i prodao ju da bih kupio n70. Zapravo je nisam mislio prodavati, stavio sam je u oglas za tada apsurdnu cifru čisto da vidim da li će se netko javiti. Isti dan me zove čovjek i kupuje ju samo za spajanje na net preko laptopa jer već jednu ima. Nekako mi je bilo žao. Prije 6630 sam iamo 7610, a 6630 mi se nikako nije sviđala - dok je nisam probao. BRZINA me fascinirala, valjda je tomu razlog (samo) 65k display (naspram 6680 npr, gdje se 262 k uopće ne primjeti, a osjetno usporava mob..) N70 sad prodajem jer mi treba radna mazgica koju mogu šutati po autu i koja će istrpiti sve kao što je to trpila 6630. N70 od kupnje prije 4 mjeseca nisam nosio nikako izvan futrole.. Nisam primjetio neke - za mene bitne razlike između ta dva mobitela. N70 naravno ima što već ima, počevši od 2mp kamere s bljeskalicom preko 262 k do one prednje kamere, ali što ja trebam je suludo brz symbian telefon kojeg mi neće biti žao. N70 je izvanredan telefon po mnogo pitanja, video je fenomenalan (VHS kvaliteta, ne?), a dizajn po mom ukusu. Ali ako već kupuješ mob, gledaj korisnost tog istog.. U biti - da li bi ti bilo žao staviti taj mobitel kod mjenjača zajedno s ključevima?
Ne znam baš. Kupiti symbian telefon poput n70/n71/n80/n90 koji košta 5-6-7.000 kn kada jedan solidan HP laptop košta 4.999 ili 6.999 kn i nije baš pametno pribjegavanje "zamjenskim" sredstvima koja pariraju prijenosniku..Izvorno postao ttperic
(Jel dovoljno dobro nekima?)

Bookmarks