..tnx, ali ne bi samsung, radije bi d600...
, ako 6280 onda zbog cijene (symbian zakon) i da je kvaliteta...
..tnx, ali ne bi samsung, radije bi d600...
, ako 6280 onda zbog cijene (symbian zakon) i da je kvaliteta...
samo ti napomenih, ima ljudi kojima je samsung ok.. Ja isto preferiram nokiu, stvar navike![]()
6280 ili N70?![]()
I sam imas symbian i znas sta on zanci tebi kao korisniku. Svi ti tvrde da je 6280 dobar dummy phone, ali nece ti nitko reci daj soma kuna vise za N70, to ipak moras sam odluciti da li ces zadrzat kune u dzepu i imati dummy phone ili uzivati u N70.Izvorno postao Donkas
I jos nesto. 6280 se klacka, ali N70 skripi.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
osobna stvar, tu se slazemo![]()
Imao sam 6680, sada imam 6280 i ako ti symbian nije od ključne vaznosti uzmi 6280, manja je, lakša, ima veći ekran, malo je klimava ali mehanizam je kvalitetan i brzo sam se navikao na to.
PREDATOR
posto imas symbian onda mislim da te dummy nece zadovoljit i zato n70,
Slažem se s ovim...Izvorno postao sonyck
Ja bi ti isto preporučio N70... Ako ništa, ima zaštitu za kameru... Jedina dobra stvar, po mom, na 6280 je ekran i možda beterija... Sve ostalo je na strani N70...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
n70 ,izgledom je ljepsa a kvaliteta im je tu negdje![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ali i D600 se klacka![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ma od tih svih kliznih taj d820 je stvarnoo car sto se tice kliznog mehanizma..
jos samo da su mu metili 2MP i bio bi super
ali i ovako mi je bolji od d600, noviji ako nista drugo i nema ga puno ljudi sto se za d600 ne moze reci
UZMI 6280 ako ti ne smeta klackanje!
Ako ti smeta, onda n70 (ako ti ne smeta velicina i tezina).. eto, ne mos ni s jednim fulat
kao prvo N70 uopče nije velik mob, ima mi ga frend, za jednog symbiana je relativno malen! recimo 6600 se može reči da je veči mob! kod N70 mi je največi nedostatak malne tipke, recimo kad pišem poruku mučim se, ono tipkice su stvarno skučene! Ako možeš dobiti 6280 za soma kn, ziher bi radije uzeo nego n70! ali pošto imaš več ionako super mob, malo si razmisli da li se isplati
Bookmarks