frendica ima 6270 i veli sve 5, držo ga u ruci isto OK, ali vele da kod 6280 to klackanje kliznog mehanizma zna bit. Ne volim šlampavluk...
frendica ima 6270 i veli sve 5, držo ga u ruci isto OK, ali vele da kod 6280 to klackanje kliznog mehanizma zna bit. Ne volim šlampavluk...
Zadnji uredio Donkas : 09-06-2006 u 19:04
ja sam bio u slicnoj dvojbi pa sam odustao od oba
razlozi, n70 je ogroman i dosta je tezak, nije mi sjeo. Inace na crno ga mozes nabaviti za 300 E i nemoj se puno dvoumiti ako ti se svidja izgledom
a 6280 je puno ljepsi i sve bi bilo 5 da se ne klacka taj klizni sto bi me dosta zivciralo(ako ga uzmes ubaci 1gb memorije i super, promijeni vodafonov software jer je uzas).. kazu da je kod 6270 bolje to klackanje(djeluje kompaktnije), a ima i stereo zvucnike (6280 nema,nego ima 3g i video pozive koji se ne koriste bas cesto i malo bolje snimanje videa(doslovno malo)), dakle prednost 6270 naspram 6280 je i cijena
i sta sad, svi imaju mane..
ja sam se odlucio strpiti do dolaska sgh e900 ili da malo pojeftini n80 pa kupiti na crno![]()
Kažeš da trenutno imaš 6630. To je odličan mobitel! U odnosu na N70 razlike nisu vrijedne baš nekog spomena. Ako ti je baš stalo do 2 mpix kamere i radija i prednje kamere za video-pozive, onda pikni N70. Ali, napominjem, "skuplja pita od tepsije".
6280 je po specifikacijama super dummy mob, doveden skoro do granice sa Symbianima, bar na prvi pogled. Klackanje je primjetno, koliko sam primjetio po forumu u velike većine, iako neki tvrde da im nema klackanja.
U usporedbi sa 6630, opet IMHO pobjeđuje tvoj stari mob (opet ako ti nije stalo do malo većega fotića)...
Moj savjet-štedi za nešto bolje i novije. Ovih ćeš se opet zasititi za mjesec dana, dok otkriješ sve cake.
Ja bih uzeo N70!!!!![]()
![]()
-javi ako prodajes 6630!!!
sve mi je jasno glede 6630 (mob je perfektan), ali kobminacija od soma za 6280 i duplo za N70 mi se čini privlačnom, da malo osvježim...pa ne znam koji bi?
ako bas hoces cini mi se bolje 6280Izvorno postao Donkas
e jesi vidio da ima u vipu d820? taj se ne klacka![]()
..tnx, ali ne bi samsung, radije bi d600...
, ako 6280 onda zbog cijene (symbian zakon) i da je kvaliteta...
samo ti napomenih, ima ljudi kojima je samsung ok.. Ja isto preferiram nokiu, stvar navike![]()
Ali i D600 se klacka![]()
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Bookmarks