pa dobro koliko bi izdržala s nekim umjerenim korištenjem???Izvorno postao GoGs
pa dobro koliko bi izdržala s nekim umjerenim korištenjem???Izvorno postao GoGs
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
oko 3 i pol. ovisi koliko je mobitel korišten. mislim da bi 3 i pol moralaIzvorno postao zvijerka
imao sam v3 black, cura pink i imao sam ih dosta na raznim popravcima i 3 dana je neki njen realni maksimum. jasno, ako gasiš preko noći, ne zoveš, nalaziš se u području sa jakim signalom, i slične sitnice, možeš i produžit trajanjeIzvorno postao GoGs
na mojoj V3 baterija je najduza trajala 4 dana i nesto sitno, uz to da ju nisam gasio po noci,a preko dana sam obavio jedan ili dva kratka poziva (cca po 30 sec) i napisao 3-4 poruke. a kada ju stalno koristim, recimo imam desetak poziva po danu i napisem dosta poruka i naravno stalno nesto prckam po mobu onda izdrzi skoro 3 dana.
Ja i dalje gasim po noći i punim je jednom - max. dvaput tjedno.
Natipkam 5-10 poruka dnevno, i imam oko 5-20 min razgovora, kako kad.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Hipoteticko pitanje, ko je bolji Rols Rojs ili Ferari, svako ima svoje vrline i mane. Prvo sta ocekujes od jednog mobilnog, sliku, muziku ili jasan i dobar zvuk pri razgovoru. Bilo je vec reci o tome. Imam je, a imam i V3x, koja je je sigurno za 1/3 a mozda i vise bolja od V3, medjutim toliko sam vezan za nju jer sam je "napravio" po mom ukusu ko curicu, dok sa V3x jos uvek imam nekih problema. I da skratim, ako hoces solidan telefon i da te svi lepo cuju uzimaj i neces se stideti da je slobodno stavis pored bilo koje Nokie ili Samsunga, mogu samo da ti zavide da iz jednog "zileta" moze ispasti odlican telefon.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks