= Citat = Izvorno postao Sljaka
Ja bi malo prigovaral ?
Prvo, članak Oštro za porezati boje u tablici ne odgovaraju opisu u tekstu.
Drugo, odgovor na pitanje da li je moguće koristiti bateriju od 1000mAh na CX65 je glupost i to velika.
Pravilan odgovor može biti da ili ne postoji takva baterija ili da ju je moguće koristiti.
Pozdrav vjernom čitatelju Mobila i koji ima jako dobro oko. Drago mi je što si to primijetio i napisao. Naime, novinari kada redakciji predaju materijale onda pošalju excel tablicu s različitim bojama kako bi se i čitatelj i premamač (grafičar) u redakciji lakše snalazili među svim tim brojkama. Međutim, boje koje novinar stavi u svoju tablicu često puta ne pašu u novinama i onda grafičar promijeni boje. Do sada ti nikada nije bilo problematično, a i ako je bila bitna boja u tablici novinar bi to naveo. Ovaj put novinar to nije napomenuo, a grafičar je boje prilagodio prijelomu te stranice. Moja isprika zbog ovog propusta.
Šro se tiče "Drugoga", mislim da odgovor može biti samo u toj formi. Pitanje je glasilo: Može li se na mobitelu Siemens CX65 koristiti baterija Li-Ion 1000 mAh ili Li-polimer 1200 mAh? a odgovor glasi: Ne, može se koristiti samo baterija kapaciteta 750 mAh. (BenQ Mobile)

Pozdrav Sljaki i ostalima