HITNO MI TREBA !! treba mi netko tko mi može reći kako doći do zvukova,videa,slika i podržava li nokia 7650 theme?
može li mi tko reći kako doći do zvukova u galeriji na nokiji 7650,jer se na ekranu ništa ne vidi (pukao flat-kabel koji spaja matičnu i tipke,i kako uključiti ton da kad te netko zove da zvoni,kad bi mi netko mogao reći,bio bih mu jako jako zahvalan !!!Treba mi jako hitno ,odgovor do 21:45,pa me onda više neće biti na kompu!!!
Zadnji uredio mstaglicic : 08-06-2006 u 21:22
HITNO MI TREBA !! treba mi netko tko mi može reći kako doći do zvukova,videa,slika i podržava li nokia 7650 theme?
...a da spojiš mob s kompom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
imam bluetooth na komp. ,al kad sam imao nokiu kad je radila,njoj je bluetooth javljao grešku,neznam koji je model bluet. adaptera,znaš li kako doći do galerije zvukova?e,da i kako uklj. bluetooth
pa mislim da bi ti bilo dovoljno samo da nađeš profile i ako uspiješ da uključiš neki sa tonom.. a ovo sa temama (taj fon ih ne podržava) i koječim, šta će ti kada ti ne radi ekran??
i tu ti treba sreće da nađeš profile, tko zna kako si ih razmjestio (ikone).. probaj sa onom tipkom za paljenje pa onda izaberi neki.. ovo sa BT također nema smisla na takvom mobu, tko zna gdje si šta razmjestio..
simply,, prvo ga popravi ili ga baci..![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Ako sam dobro shvatija covjek ne vidi nista na ekranu pa moli da mu netko kaze tipke da dodje do tona i tgoa znaci strelice i to da mu kaze kako tocno ide do toga...
Bookmarks