sad se vidi..ja barem mislim..idem promijenit
btw...unaprijed da vam kazem..
Sve sto upisete u bazu..ja moram "aproovat" no to cu vecinom radit u roku 5 minuta ROFL
Sredjeno
sad se vidi..ja barem mislim..idem promijenit
btw...unaprijed da vam kazem..
Sve sto upisete u bazu..ja moram "aproovat" no to cu vecinom radit u roku 5 minuta ROFL
Sredjeno
Jedino ti mogu reći SVAKA ČAST! na trudu
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
ma prva liga majstore. stvarno si si dal truda. cim si piknem varia, pridruzujem se ekipi
baš sam se regao i naravano nešto uplodao.....![]()
mala sugestija.... ako se može da kada se bira tip aplikacije koja se uploda da postoji i opcija others ili tak neš za aplikacije koje baš nemereš smjestiti u navedene kategorije...
inače je sve 5...
PS. Betmenko ako možeš nešto promjeniti... prilikom stavaljanja nove aplikacije pod autora sam naveo sebe misleći da treba napisati tko je uplodao. Poslije sam skužio da treba navesti autora tko ju je napisao....![]()
ma neemoras napisat ko je uploudao..
Ljudi hvala svima na komentarima,stvarno cijenim to..
Hvala svima koji ce uploudat..Na meni je sad da napravim odlicnu promociju stranice,i popunim bazu(uz vasu pomoc)..a prvom prilikom cu stavit neki kvalitetni forum...
Pozdrav
particle..slusaj trebas pisat na engleskomIzvorno postao particle
jer stranica je za nas..ali i cilja na sve koji znaju engleski..jer je nas premalo..
nemoras upisivat 2 put...
ljudi...kada uploudate ne vidi vam se odma..jer ja MORAM APROOVAT..tj prihvatit..jer moze mi doci neko i spamat..pa nesmijem to dopustit
PS. Description mozete naci na stranici od autora programa&igre
ups.....Izvorno postao Betmenko
![]()
ma nema vezebtw thx jos jedamput za uploudan program..
ako nas se 10 skupi mozemo popunit bazu bez problema..u roku tjedan dana..svaki par programaI bit cemo najjaci
![]()
Bookmarks