Pozdrav...Evo stranica je konacno online..gotova je..jos imam par stvari slozit no dizajn je slozen i skripta funkcionira..
Otvoril sam novi topic..jer onaj su ljudi prestali posjecivata i nadam se da ce Mach stavit ovaj site sticky jer smatram da je dobar..
Odma mogu reci da ovaj moj site nije WAREZ SITE...nego link exchange...vi ne uploudate stvari na moj server..no malo kasnije cu o tome reci..
Stranica je besplatna..a sponzor stranice je google..pa dok budu google adsi gore..a to ce za pola sata biti..slobodno mozete jedamput u par dana kliknutbit cu zahvalan...
Ajmo sad na funkciju stranice...Stranica ce nadam se postat ogromna baza programa i igra..
Kod unosenja programa(jednostavno je stvarno) uploudajte program sa crackom ili serialom na rapidshare..kopirate link..nadjete neke informacije o programu..i jednostavno unesete
Molio bih sve koji misle koristit stranicu,da koliko im vrijeme dopusta unesu programa i igra.Bio bih jako zahvalan,i jedino uz vasu pomoc mozemo napravit ovu stranicu najboljom pocket pc stranicom
Sve primjedbe,zelje mozete slobodno napisat tu...A programe i igre mozete pocet u unosit odma sada..
Pozdrav i hvala unaprijed
Uff zbog uzbudjenja zaboravio sam napisat link do site-a..
Nadam se da mogu napisat link ovdje..
WWW.POCKETPC-WORLD.COM

a i nadam se da ce Mach stavit ovaj site sticky jer smatram da je dobar..
bit cu zahvalan...
Odgovori uz citat
Bookmarks