Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Z520i

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Sony Ericsson Z520i
    Operater
    TELE2
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Z520i

Eto, ovo nisam pronašao nigdje... Posjedujem SE Z520i tek 38 dana i već me počelo iritirati to što taj telefon ima samo 24 MB (ne brandirani), a ako je i brandiran, onda se može koristiti samo 16 MB. Na ona sranja od branda odlazi nekih 3 MB, a os (firmware) koristi nekih 5-6 MB. Imam MyPhoneExplorer ali pomoću njega se nemogu izbrisati one original slike i original tonovi, što je jako iritirajuće jer zauzimaju mjesta za jednu pjesmu. Ali to nije moj problem, to me samo iritira. Mene je , naime, zanimalo, dali je moguće na taj telefon nadovezati neki Card Reader ili možda čak i neki uređaj koji bi imitirao USB ulaz preko kojega bi se moglo dodavati externu memoriju. Znam da su napravili Z530i koji ima čitač kartice, ali kako sam ranije napisao, kupio sam telefon tek pred mjesec dana i zaista mi ga se još neda prodavati. Ako netko ima shematski dijagram i popis elemenata od kojih bi se moglo nešto takvo napraviti bih molio da pusti link ovdje ili da mi pošalje mail, ukoliko server nedopušta ostavljanje ''priloga''...
    Unaprijed zahvaljujem!
    I will die with sword in hand, And then my seat's secured... When Oden calls from golden hall, He will greet me at the door...
    Kein Mann bleibt verschont, Kein Haus kein Hof verblieb, Keine Christin ungeschändet, Ihre Kirche von Flammen verzehrt

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To ti ne postoji... Ti si zabrijao... ako ti treba mob s više memorije prodaj taj mob dok još nešto vrijedi nadodaj para pa si kupi nešto s memorijskom karticom... Imaš i oglasnik ovog foruma sigurno možeš nešto napraviti...

Update:

ili ako ti je toliko stalo do glazbe kupi si mp3 player... bolji ti je zvuk... i nećeš imat problema sa nedostatkom memorije...
    Zadnji uredio Compov : 08-06-2006 u 16:44
    Seriously?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. z520i i style up maske
    By Compov in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 07-06-2006, 17:58
  2. SonyEricson Z520i
    By bobikobic in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 15-02-2006, 00:53