Pozdrav
Idem si kupit novi mobach...sad sam u velikoj dilemi...6610 ili 6100?Ajd struchnjaci,usmjerite neznalicu na pravi put![]()
Pozdrav
Idem si kupit novi mobach...sad sam u velikoj dilemi...6610 ili 6100?Ajd struchnjaci,usmjerite neznalicu na pravi put![]()
Matija
6100 u svakom slucaju... manji je, i tanji od 6610, ako nista drugo...
isto tako
6610
Ako si gladan pojedi nesto
Ovisi....ako se želiš šminkati 6100,ako se furaš na ozbiljnog čovjeka onda 6610.
p.s. 6610 ima i radio(tak bar ja mislim nis siguran ak je točno i ak ti treba radio zemi 6610)
Vishe naginjem prema 6610 zbog radia al nekak lijepsha mi je 6100....a joj...bit che en ten tini izgleda![]()
Matija
ne znam bas koliko ti je taj radio koristan... osim toga imas radio gdje god se okrenes... a velika je razlika u dimenzijama 6610 i 6100... imao sam 8310 i par puta sam ukljucio radio, vidio da mi jede bateriju, i odmah ga iskljucio...![]()
ako si zagorac uzet ces 6610, a ako si real gradski gospodin uzet ces 6100!!!
ma tu se nema kaj razmisljati
Odlucio sam koji cu mob ubrat.Bit ce 6100 ipak,al ak nebu radil dobro,znam di i kog trebam trazit![]()
Matija
ok bidem ti poslo di me mozes naci!![]()
Ti si neki opasni a?hehe
Matija
neces pogresiti, mnogo je bolji do 6610
The One who fights, might lose. The One who doesn't fight, has already lost.
po cemu?
nije puno bolji ali je dovoljno bolji
eh,ipak jos nisam odluchio,u petak je dan za kupnju mobitela....bit che to teska odlukaNajradje bi obadva...e da vis ideja...jel mogu masku od nokie 6610 stavit na 6100? tak da ubodem recimo 6100 i masku od 6610 i iam oba2 moba u jednom hehhe
![]()
Matija
ne moze nisu istih dimenzija,6100 mozes uzet samo zbog dimenzija,a 6610 je malo veci ali ima i radio,moj predlog skupi jos para i kupi t610
ma joj sumnjiv je meni taj sonyericsson nekak daju taj T610 za premalu lovu,a i dizajn mi nije nish posebno.
Matija
dizajnje po meni jako los, ali mobitel je stvarno odlican
Bookmarks