Misliš da ne???Pa k700 se tek kasnije poceo prodavati u paketima.U službi za korisnike VIP-a su mi rekli da ce biti k750 u paketima pa pretpostavljam da ce u t-mobilu ubaciti d750 u pakete.Ti ne misliš?
Misliš da ne???Pa k700 se tek kasnije poceo prodavati u paketima.U službi za korisnike VIP-a su mi rekli da ce biti k750 u paketima pa pretpostavljam da ce u t-mobilu ubaciti d750 u pakete.Ti ne misliš?
Ne kužim zašto bi tako kasno ubacivali neki uređaj koji je star godinu dana... A i zvanje Službe ti ne bi imalo smisla...
Pa imalo bi smisla, jer ne samo da bi ja htjeo taj telefon bez pretplate nego i mnogi drugi, a neda mi se natezat s oglasnikom.A pošto je to prilicno marketinški isforsiran telefon, pretpostavljam da imaju velike kolicine na skladištu pa ce to trebat rasprodati prije nego dodje k800.
Tebi bi imalo smisla zato jer želiš taj telefon, a to da ga imaju toliko puno na lagare, ne znam od kud ti informacija... Čekaj, pa ćeš vidjeti... Možda ti se posreći, samo nisam primjetio sa u Simpa pakete dolaze uređaji stariji od pola godine-godinu nakon što je već ponuđen za pretplatnike...
To da su dostupne velike kolicine se vidi na linku koji dajem:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-13...?sifra=SED750i
A što se tice poveznice vremena koje je mobitel na tržištu i izlaska u simpa pakete, nokia 6230i mi se cini da je došla dosta kasnije u pakete nakon izlaska.
Bookmarks