Imao sam prije 10 godina jedan Br na Cronetu pa me zanima da li bi ga mogao ponovo aktivirati, dobar br.....bio je na
2. ako uzmem tel liniju i adsl odjednom kako mogu provjeriti dostupnost obje usluge.......a ne da mi ufuraju tel pa za dsl čekam 5g
Jednom sam probao sa istim postom pa nije baš bilo zainteresiranih, ajmo vidjeti sad....
Ak imate bilo kakvo pitanje o bilo kojoj usluzi T-HT-a, možda vam mogu odgovoriti, pomoći ili savjetovati........
Od potrebnih "papira", obrazaca, ili načina predavanja zahtjeva i sl.........
Nemam svaki dan vremena za bit na netu, ali svakih par dana možete očekivati odgovore....
Pa krenimo.....![]()
Imao sam prije 10 godina jedan Br na Cronetu pa me zanima da li bi ga mogao ponovo aktivirati, dobar br.....bio je na
2. ako uzmem tel liniju i adsl odjednom kako mogu provjeriti dostupnost obje usluge.......a ne da mi ufuraju tel pa za dsl čekam 5g
Kako se zaposlit u T-com-u/T-mobileu?? Veza ili...?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Izvorno postao ianbhr
molim da komentiraš ovo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23520
jel imas kakve info kad dolazi u t-mobile ponudu mda vario II?
Kad ce krenuti unlimited za simpu?I kad ce d750 u simpa pakete.
Zadnji uredio konan1 : 14-06-2006 u 10:55
Ako ga do sada nije bilo u Simpa paketima, onda sumnjam da će ga nakon godinu dana staviti...
Misliš da ne???Pa k700 se tek kasnije poceo prodavati u paketima.U službi za korisnike VIP-a su mi rekli da ce biti k750 u paketima pa pretpostavljam da ce u t-mobilu ubaciti d750 u pakete.Ti ne misliš?
Ne kužim zašto bi tako kasno ubacivali neki uređaj koji je star godinu dana... A i zvanje Službe ti ne bi imalo smisla...
Pa imalo bi smisla, jer ne samo da bi ja htjeo taj telefon bez pretplate nego i mnogi drugi, a neda mi se natezat s oglasnikom.A pošto je to prilicno marketinški isforsiran telefon, pretpostavljam da imaju velike kolicine na skladištu pa ce to trebat rasprodati prije nego dodje k800.
Tebi bi imalo smisla zato jer želiš taj telefon, a to da ga imaju toliko puno na lagare, ne znam od kud ti informacija... Čekaj, pa ćeš vidjeti... Možda ti se posreći, samo nisam primjetio sa u Simpa pakete dolaze uređaji stariji od pola godine-godinu nakon što je već ponuđen za pretplatnike...
To da su dostupne velike kolicine se vidi na linku koji dajem:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-13...?sifra=SED750i
A što se tice poveznice vremena koje je mobitel na tržištu i izlaska u simpa pakete, nokia 6230i mi se cini da je došla dosta kasnije u pakete nakon izlaska.
Bookmarks